درموردآشپزی وتغذیه

ارائه رسپی درموردغذاهای فرنگی وایرانی وتوضیحاتی درموردنکات ریز آشپزی

درموردآشپزی وتغذیه

ارائه رسپی درموردغذاهای فرنگی وایرانی وتوضیحاتی درموردنکات ریز آشپزی

مرغ یا بوقلمون پخته باسس ژله:

  موادلازم:

مرغ درشت یابوقلمون                                                       1عدددرشت

مایونز                                                                         500 گرم

ژله آب کرده                                                                  1 لیوان

نمک                                                                            به مقدارکم

      طرزتهیه:

1)      مرغ را ماننددیگر مرغها یا بوقلمونها درفربپزیدباحرارت خشک آنگاه پوست آنرا

      بگیریدوبگذارید خنک شود.

2)      ژله رامیگذاریم خنک شودوسپس داخل مایونزمیزنیم ومیریزیم روی سینةمرغ یابوقلمون و

میگذاریم تاببندد سپس روی آنرا باساقةتره فرنگی وبرگ شوید وپوست گوجه فرنگی ویاپوست

لیمو وتربچه گل درست میکنیم.درانتها بایدروی سینة آن یک گلدان گل باشد.

ــ درکنارآن درسینی ژامبون مرغ وگوشت سینة مرغ وبوقلمون میگذاریم

استیک نعناع:

               موادلازم:

       فیلةگاو                                         200 گرم

   سیررنده شده                                          1حبه

      خردل                                             1ق.چ.خ

   سویا سس                                           1ق.چ.خ

   حریرةنعناع                                          1ق.غ.خ

   روغن مایع                                          1ق.غ.خ

       طرزتهیه:

       1)تمام موادراداخل بلندربریزیدواز آن یک کرم بسازیدسپس با قلم مخصوص آشپزی روی استیک راآغشته به این کرم کنید.وبرای 10دقیقه بگذاریدبماند.

      2) پس ازآغشته شدن استیک راروی سنگ چدن سرخ کنید.

 ـ به همراه این غذا،ژاکت پوتیتو و2نوع سبزی سروکنید.که یکی بایدگوجةتنوری باشد

چیزموس:

     

        موادلازم:

کره                                                         200 گرم

  زردةتخم مرغ پخته                                      10عدد

  پنیرچرخ کردةهلندی                                    100گرم

طرزتهیه:

 1)ابتداکره رادربلندرآنقدربزنیدتاکاملاًنرم شود.

   2)تخم مرغ وپنیر را نیز به کره اضافه میکنیم ودوباره میزنیم.این موادراآنقدرمیزنیم تا

 سفت شده وقابلیت خارج شدن ازقیف راپیداکند.دراین زمان آنرا مصرف کنید.