درموردآشپزی وتغذیه

ارائه رسپی درموردغذاهای فرنگی وایرانی وتوضیحاتی درموردنکات ریز آشپزی

درموردآشپزی وتغذیه

ارائه رسپی درموردغذاهای فرنگی وایرانی وتوضیحاتی درموردنکات ریز آشپزی

سوپ ذرت شیرین:

موادلازم:                                                                 برای 6تا8نفر

کنسروذرت                                  1قوطی      250گرم

سینةمرغ                                     1عدد        200گرم

مغزکرفس ریز شده                        150گرم

هویج ریزشده                               100گرم

پیازچه                                        6عددبرای تزئین

آردذرت                                      4ق.غ.خ

استاک غلیظ مرغ                            5/1لیتر

شیر                                           1 لیوان

خامه                                          2/1فنجان

قرص سوپ                                  2  عدد

سویا سس                                    2ق.غ.خ

نمک وفلفل                                    به مقدارلازم

طرزتهیه:

1) ابتداکرفس وهویج را با100گرم کره تفت بدهید،سپس آردذرت را اضافه نمائیدو

پس از2دقیقه هم زدن روی حرارت کنسرو را به آن اضافه نمائید.

2) سینةمرغ را به صورت خلال کبریتی ریز ببرید وداخل سوپ بریزید آنگاه آب

 مرغ اضافه شـود

(اول سینةمرغ رابه 2قسمت تقسیم میکنیم بعدخلال میکنیم)وآنگاه سوپ را به مدت 20دقیقــه میپزیم درصورت غلیظ بودن شیربه آن اضافه میکنیم.

3)پس ازآماده شدن نمک وفلفل وسویاسس وپیازچه وخامه را اضافه نموده وسرو میکنیم.این سوپ بایدداغ سرو شود

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد