X
تبلیغات
رایتل
پنج‌شنبه 27 دی‌ماه سال 1386

موادلازم:

فیلةگاو                                                                        200 گرم

سیرله شده                                                                    1 حبه

پیاز ریز شده                                                                  1ق.چ.خ

گردوله شده                                                                   3حبه

سبزی                                                                          1ق.غ.خ

(شامل جعفری،گشنیز،ریحان یا ترخان)

پنیرهلندی رنده شده                                                          1ق.غ.خ

خردل                                                                           1ق.چ.خ

سویا سس                                                                     1ق.چ.خ

روغن مایع نمک وفلفل                                                       به مقدارکافی

طرزتهیه:

1)     فیله را به صورت قبضه بازبکنیدوباکمی نمک وفلفل وخردل وسویاسس مزه دارنمائید

2)     سبزیهاراکاملاً له نمائیدوباگردووکمی کره(1ق.م.خ)وپنیر1خمیربسازیدو

آنگاه داخل فیله راازاین موادپرکنید.سپس این استیک راابتدادرآردسفید،سپس

درتخم مرغ زده شده ودرآردسوخاری بغلطانید ودرروغن کم سرخ کنید.

ـ این غذا باسبزیجات گرم سرومیشود

ـ سس این غذا برنزوهالندیز است
>