درموردآشپزی وتغذیه

ارائه رسپی درموردغذاهای فرنگی وایرانی وتوضیحاتی درموردنکات ریز آشپزی

درموردآشپزی وتغذیه

ارائه رسپی درموردغذاهای فرنگی وایرانی وتوضیحاتی درموردنکات ریز آشپزی

پایاراستیک:

موادلازم:

فیلةگاو                                                                        200 گرم

سیرله شده                                                                    1 حبه

پیاز ریز شده                                                                  1ق.چ.خ

گردوله شده                                                                   3حبه

سبزی                                                                          1ق.غ.خ

(شامل جعفری،گشنیز،ریحان یا ترخان)

پنیرهلندی رنده شده                                                          1ق.غ.خ

خردل                                                                           1ق.چ.خ

سویا سس                                                                     1ق.چ.خ

روغن مایع نمک وفلفل                                                       به مقدارکافی

طرزتهیه:

1)     فیله را به صورت قبضه بازبکنیدوباکمی نمک وفلفل وخردل وسویاسس مزه دارنمائید

2)     سبزیهاراکاملاً له نمائیدوباگردووکمی کره(1ق.م.خ)وپنیر1خمیربسازیدو

آنگاه داخل فیله راازاین موادپرکنید.سپس این استیک راابتدادرآردسفید،سپس

درتخم مرغ زده شده ودرآردسوخاری بغلطانید ودرروغن کم سرخ کنید.

ـ این غذا باسبزیجات گرم سرومیشود

ـ سس این غذا برنزوهالندیز است
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد