درموردآشپزی وتغذیه

ارائه رسپی درموردغذاهای فرنگی وایرانی وتوضیحاتی درموردنکات ریز آشپزی

درموردآشپزی وتغذیه

ارائه رسپی درموردغذاهای فرنگی وایرانی وتوضیحاتی درموردنکات ریز آشپزی

اسکالپ میگو:

موادلازم:                             ( چین)

میگوی درشت یاشاه میگو                                برای هرنفر6عدد

تخم مرغ                                                                     2عدد

پودرکاری                                                       3/1ق.چ.خ (پینچ)

آردسوخاری                                                         به مقدارکافی

آبلیمو                                                                      1ق.غ.خ
نمک وفلفل                                                             به مقدارکافی

طرزتهیه:

1)ابتدا میگوراپوست بگیرید،نخ پشت آنرادربیاوریدودوباره بشوئید.

2)میگورابه صورت پروانه بازکنید.سپس بامقداری نمک وفلفل وآبلیمو وکاری مزه دارکنید.سپس این

میگوهارا ابتدا درآردسفیدبزنید،بعددرتخم مرغ ودرانتهادرون آردسوخاری بزنید ودرروغن

شناورسـرخ کنید.

ـ این غذا باسس تارتار،کتچاپ ،خردل ،هات سس ، مسترسس سرو میشود.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد