درموردآشپزی وتغذیه

ارائه رسپی درموردغذاهای فرنگی وایرانی وتوضیحاتی درموردنکات ریز آشپزی

درموردآشپزی وتغذیه

ارائه رسپی درموردغذاهای فرنگی وایرانی وتوضیحاتی درموردنکات ریز آشپزی

پودینگ گوشت یا پای مرغ:

موادلازم:

خمیرمخصوص برای غالب پای                                  500گرم

گوشت مرغ یاگوساله(گوساله چرخ شود)                       750گرم

سس بشامل                                                         1ف.س.خ

زعفران گل                                                        2/1ق.چ.خ

کره                                                                  100 گرم

پیازمتوسط ریزشده                                                 1   عدد

سیرریزشده                                                         8    حبه   

خامه                                                                2/1ق.چ.خ

پودرجوزهندی                                                     2/1ق.چ

نمک وفلفل                                                         به مقدارلازم

پنیرپیتزارنده شده                                                  100گرم                           

طرز تهیه:

1) خمیر را پس از پخت درون فر ،کناربگذاریدتا سرد شود.

2) پیازوسیر را با کره تفت دهیدآنگاه مرغ حبه قندی ریز شده یا گوشت رابه آن اضافه میکنیم

 و پس ازسرخ شدن سس بشامل رابه ان اضافه نمائید،زعفران ،خامه ،نمک وفلفل را هم اضافه کنید.

آنگاه مواد راداخل خمیربریزیدومقدار100گرم پنیرپیتزاروی آن بدهیدوداخل فربپزیدوبا همان ظرف سرمیزببرید.

تذکر:چنانچه بخواهیداین غذارابه صورت پرسی سروکنیدبایداین غذارابدون خمیرونان داخل بشقاب همراه سبزیجات پخته سروکنید.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد