موادلازم:
زعفران گل 2/1ق.چ.خ
کره 100 گرم
سیرریزشده 8 حبه
خامه 2/1ق.چ.خ
پودرجوزهندی 2/1ق.چ
نمک وفلفل به مقدارلازم
پنیرپیتزارنده شده 100گرم
2) پیازوسیر را با کره تفت دهیدآنگاه مرغ حبه قندی ریز شده یا گوشت رابه آن اضافه میکنیم
و پس ازسرخ شدن سس بشامل رابه ان اضافه نمائید،زعفران ،خامه ،نمک وفلفل را هم اضافه کنید.
آنگاه مواد راداخل خمیربریزیدومقدار100گرم پنیرپیتزاروی آن بدهیدوداخل فربپزیدوبا همان ظرف سرمیزببرید.
تذکر:چنانچه بخواهیداین غذارابه صورت پرسی سروکنیدبایداین غذارابدون خمیرونان داخل بشقاب همراه سبزیجات پخته سروکنید.