درموردآشپزی وتغذیه

ارائه رسپی درموردغذاهای فرنگی وایرانی وتوضیحاتی درموردنکات ریز آشپزی

درموردآشپزی وتغذیه

ارائه رسپی درموردغذاهای فرنگی وایرانی وتوضیحاتی درموردنکات ریز آشپزی

اسکالپ مرغ وسبزیجات:

موادلازم:

سینة درشت مرغ                                                  1  عدد

سبزیجات له کرده باهاون                                        2  ق.غ.خ

(شامل:جعفری ،ترخان، هویج ، سیر، پیاز)

کره                                                                 100 گرم

تخم مرغ                                                           2    عدد

آردسوخاری                                                       به مقدارلازم

آردسفیدذرت                                                     به مقدارلازم

روغن                                                              برای سرخ کردن

طرزتهیه :

1)سینة مرغ را به صورت قبضه بازکنید .

2)سپس موادله شده را با کره مخلوط کرده ودرهاون کاملاً لٍه میکنیم وداخل سینة مرغ میگذاریم.

3) سینة بسته شده را درآردسفید میزنیم وسپس درتخم مرغ زده شده ودرآردسوخـــــاری میزنیم ودرروغن کم سرخ میکنیم.

ـ این غذارا باپورة سیب زمینی وسبزیجات گرم سرو کنید.

ـ یک بشقاب کامل همیشه بایدیک پروتئین دوتا سبزی ویک نشاسته باشد.

ـ هرگز درکنارغذای گرم گارنیش سرد سرونمیکنیم وبلعکس
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد