درموردآشپزی وتغذیه

ارائه رسپی درموردغذاهای فرنگی وایرانی وتوضیحاتی درموردنکات ریز آشپزی

درموردآشپزی وتغذیه

ارائه رسپی درموردغذاهای فرنگی وایرانی وتوضیحاتی درموردنکات ریز آشپزی

دلمةمرغ واسفناج:

    موادلازم:

سینةدرشت وکوبیدةمرغ                        یک عدد

اسفناج پخته                                      50گرم

ورق ژامبون یا کالباس                            1عدد

تخم مرغ                                            2عدد

آردسوخاری                                         به مقدارلازم

    طرزتهیه:

1)پس از اینکه استخوان سینة مرغ راگرفتیم آنرا قبضه میکنیم وسپس انرا مزه دارمیکنیم .

2)سپس یک یک برگ ژامبون راروی آن قرارمیدهیم وروی ژامبون را اسفناج قرارمیدهیم ومیبندیم.

3)ابتدا درآردسفیدمیزنیم، سپس درتخم مرغ هم زده ودرآخر درآردسوخاریودرروغن شناورسرخ میکنیم .

این غذا را با سیب زمینی سرخ کرده وسالادکلم سرو میشود، این غذاهم به جهت پیش غذا وهم به صورت کاناپه وهم غذای اصلی سرو میشود . سس این غذا کتچاب است وبرای مهمان 3تکةآنرااسلایس می کنیم وبقیه را کامل میگذاریم.تزئین آن دربشقاب به این صورت است که

ابتدا زیر بشقاب را پورة سیب زمینی میگذاریم وسینه را روی آن قرار میدهیم واسلایس

آنرا بالای آن قرار می دهیم.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد