موادلازم:
اسفناج پخته 50گرم
ورق ژامبون یا کالباس 1عدد
تخم مرغ 2عدد
آردسوخاری به مقدارلازم
طرزتهیه:
2)سپس یک یک برگ ژامبون راروی آن قرارمیدهیم وروی ژامبون را اسفناج قرارمیدهیم ومیبندیم.
3)ابتدا درآردسفیدمیزنیم، سپس درتخم مرغ هم زده ودرآخر درآردسوخاریودرروغن شناورسرخ میکنیم .
این غذا را با سیب زمینی سرخ کرده وسالادکلم سرو میشود، این غذاهم به جهت پیش غذا وهم به صورت کاناپه وهم غذای اصلی سرو میشود . سس این غذا کتچاب است وبرای مهمان 3تکةآنرااسلایس می کنیم وبقیه را کامل میگذاریم.تزئین آن دربشقاب به این صورت است که
ابتدا زیر بشقاب را پورة سیب زمینی میگذاریم وسینه را روی آن قرار میدهیم واسلایس
آنرا بالای آن قرار می دهیم.