درموردآشپزی وتغذیه

ارائه رسپی درموردغذاهای فرنگی وایرانی وتوضیحاتی درموردنکات ریز آشپزی

درموردآشپزی وتغذیه

ارائه رسپی درموردغذاهای فرنگی وایرانی وتوضیحاتی درموردنکات ریز آشپزی

خوراک پای چینی

موادلازم:

بال مرغ برای هرنفر                                          3عدد

سویا سس                                                       2ق.غ .خ

آبلیمو                                                             2ق.غ .خ

آب پیاز                                                           1ق.غ .خ

تخم مرغ                                                         2عدد

آردسوخاری                                                     به اندازةکافی

طرز تهیه:

1)بالهای مرغ رابا موادی که گفته شد مزه دارکنیدپس از درست کردن بالهابه نحوی که از یک

 طرف2سراستخوان بال را میزنیم وازسردیگر فقط استخوان کوچک رامیزنیم وگوشت را میکشیم

 پایین به نحوی که به شکل گیلاس دربیاید.

2)سپس این بالهارا درمایه تخم مرغ وشیر وآردسوخاری بزنید ودرروغن شناورسرخ کنید.

ـاین غذا با سس تارتاریا کتچاپ سرو میشود.
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد