X
تبلیغات
رایتل
پنج‌شنبه 27 دی‌ماه سال 1386

موادلازم:

جوپوست کنده                                    500 گرم

هویج ریز شده                                     150 گرم

کرفس ریز شده                                    50  گرم

سیرریزشده                                           2  حبه

سبزی ریز شده                                    250 گرم

(شامل،جعفری،گشنیز،تره یا پیازچه)

گوشت گوسالةپخته وریز شده                  250 گرم

فلفل قرمز                                         3/1ق.چ.خ

زرد چوبه                                          3/1ق.چ.خ

پودرکاری                                          1ق.چ.خ

سرکه                                               1ق.غ.خ

آبلیمو                                              2ق.غ.خ

استاک گوشت غلیظ                             2 لیتر

قرص سوپ                                        2عدد

کره جهت سرخ کردن                          100گرم

طرز تهیه:

1)ابتداجورا به مدت 4ساعت بخیسانید،پس از این زمان صاف کنید وبگذارید با آب گوشت بپزد.

2)سبزیجات را که ذرتی خرد کرده اید با 100گرم کره تفت دهیدبه طورجداگانه وآنگاه داخــل سوپ بریزید.

3)گوشت پخته را که به صورت حبه قندی ریزکرده اید داخل سوپ بریزیدوبگذارید

سوپ آرام آرام بجوشد،سپس با فلفل ونمک وآبلیموسیزونینگ کنید.این سوپ باید تست تندداشته باشد.

 

یادداشت: 

سیزونیننگ یعنی مزه دارکردن غذا,عمل افزودن چاشنی به غذا

    این سوپ ازسوپهای بسیارخوشمزه ومقوی میباشد،همچنین به یاد می آورم که درکنفرانس سران کشورهای اسلامی ،من درتیمی بودم که میزبان ملک عبدالله بودوایشان ازخوردن این سوپ بسیارلذت برده بودند.

>