مرغ به سبک نورماندی:
موادلازم:
سینه مرغ بدون استخوان 4تکه
سیب درختی،چهارقاچ شده واسلایس 2عدد
قارچ دونیم شده 200گرم
شراب کالوادوس 90میلی
خامه زده شده 6ق.چ.خ
کره 100گرم
نمک وفلفل به مقدارلازم
طرزتهیه:
1) سینه هارا بانمک وفلفل مزه دارمیکنیم،سپس یک یک تکه ازکره رادرون ماهیتابه انداخته وسینه هارابه مدت 10دقیقه درآن سرخ میکنیم تادوطرف آن قهوه ای رنگ بشود.باحرارت کم. وسینه هارادرون یک بشقاب میچینیم.
2) الباقی کره رادرون ظرف قرارمیدهیم،وزیرآنراروشن میکنیم تازمانی که روی کره راکف بگیرد.سیبهارابه ان اضافه کرده ومگذاریم سرخ بشودتازمانی که رنگ آن قهوه ای
بشود.سپس بایک کف گیرسیبهاراخارج میکنیم،وبه سینه هادرون بشقاب اضافه میکنیم.
3) قارچهارابه ماهیتابه اضافه میکنیم وبه صورت استیربه مدت 4دقیقه میپزیم تازمانی که خودراول بکند،اکنون سینه هاوسیبهارابه قارچهااضافه میکنیم ودوباره گرم میکنیم.
4) درحالی که موادگرم میشوند،کالوادوس رابه آن اضافه به یکباره درون ماهیتابه اضافه میکنیم تافلامبه شود(آتش درون ماهیتابه افتاده وزبانه بکشد).زمانی که آتش فروکش کرد،خامه راهمان لحظه به آن اضافه میکنیم.ومیپزیم تاخامه به حباب زدن بیفتد.سپس برای 10تا12دقیقه دیگرمیپزیم تاسینه هاتردشود.درزمان سرو بامقداری جعفری چاپ شده تزئین میکنیم.
استاک آبزیان:
موادلازم:
استخوان،سرودم ماهی 1کیلو
اگرازسرماهی استفاده میکنیدحتماًچشم آن رادربیاورید
پیاز 2عدد
سیر 2حبه
کرفس 3ساقه
هویج 2عدد
ساقه جعفری 10عدد
رزماری(درصورت تمایل) 2شاخه
طرزتهیه:
ابتدااستخوانهارابه همراه همه موادخوب میشوئیم،سپس همه موادرادرون فابلمه بزرگی ریخته
وزیرآنراروشن میکنیم تابه جوش بیاید،وقتی به جوش آمد،آنرادرحرارت کم وبه مدت 45دقیقه تا
1ساعت میپزیم.درانتهادرون یک آبکش یک پارچه تمیزمیگذاریم وآنراروی یک قابلمه قرارداده ومحتویات قابلمه رادرون آن خالی میکنیم تاآب آن کاملاًصاف شده ویکدست بشود.
پنیر سیروگردو:
موادلازم:
پنیرسفید 500گرم
سیر 3حبه
گردوپوست کنده 250گرم
ماست چکیده 500گرم
برگ شوید 1ق.غ.خ چاپ شده
دانةنیم کوب فلفل سیاه 1ق.چ.خ
طرزتهیه:
همةموادراباهم درچرخ گوشت بادندةریزچرخ میکنیم بعدازچرخ شدن شویدرابه آن
اضافه میکنیم.