درموردآشپزی وتغذیه

ارائه رسپی درموردغذاهای فرنگی وایرانی وتوضیحاتی درموردنکات ریز آشپزی

درموردآشپزی وتغذیه

ارائه رسپی درموردغذاهای فرنگی وایرانی وتوضیحاتی درموردنکات ریز آشپزی

پخت مرغ به سبک نورماندی:

مرغ به سبک نورماندی:

موادلازم:

سینه مرغ بدون استخوان                             4تکه

سیب درختی،چهارقاچ شده واسلایس                2عدد

قارچ دونیم شده                                      200گرم

شراب کالوادوس                                      90میلی

خامه زده شده                                         6ق.چ.خ

کره                                                      100گرم

نمک وفلفل                                            به مقدارلازم

طرزتهیه:

1) سینه هارا بانمک وفلفل مزه دارمیکنیم،سپس یک یک تکه ازکره رادرون ماهیتابه انداخته وسینه هارابه مدت 10دقیقه درآن سرخ میکنیم تادوطرف آن قهوه ای رنگ بشود.باحرارت کم. وسینه هارادرون یک بشقاب میچینیم.

2) الباقی کره رادرون ظرف قرارمیدهیم،وزیرآنراروشن میکنیم تازمانی که روی کره راکف بگیرد.سیبهارابه ان اضافه کرده ومگذاریم سرخ بشودتازمانی که رنگ آن قهوه ای

بشود.سپس بایک کف گیرسیبهاراخارج میکنیم،وبه سینه هادرون بشقاب اضافه میکنیم.

3) قارچهارابه ماهیتابه اضافه میکنیم وبه صورت استیربه مدت 4دقیقه میپزیم تازمانی که خودراول بکند،اکنون سینه هاوسیبهارابه قارچهااضافه میکنیم ودوباره گرم میکنیم.

4) درحالی که موادگرم میشوند،کالوادوس رابه آن اضافه به یکباره درون ماهیتابه اضافه میکنیم تافلامبه شود(آتش درون ماهیتابه افتاده وزبانه بکشد).زمانی که آتش فروکش کرد،خامه راهمان لحظه به آن اضافه میکنیم.ومیپزیم تاخامه به حباب زدن بیفتد.سپس برای 10تا12دقیقه دیگرمیپزیم تاسینه هاتردشود.درزمان سرو بامقداری جعفری چاپ شده تزئین میکنیم.

استاک آبزیان:

استاک آبزیان:

موادلازم:

استخوان،سرودم ماهی                                                      1کیلو

اگرازسرماهی استفاده میکنیدحتماًچشم آن رادربیاورید

پیاز                                                                               2عدد

سیر                                                                              2حبه

کرفس                                                                           3ساقه

هویج                                                                            2عدد

ساقه جعفری                                                                  10عدد

رزماری(درصورت تمایل)                                                   2شاخه

طرزتهیه:

         ابتدااستخوانهارابه همراه همه موادخوب میشوئیم،سپس همه موادرادرون فابلمه بزرگی ریخته

 وزیرآنراروشن میکنیم تابه جوش بیاید،وقتی به جوش آمد،آنرادرحرارت کم وبه مدت 45دقیقه تا

1ساعت میپزیم.درانتهادرون یک آبکش یک پارچه تمیزمیگذاریم وآنراروی یک قابلمه قرارداده ومحتویات قابلمه رادرون آن خالی میکنیم تاآب آن کاملاًصاف شده ویکدست بشود.

پنیر سیروگردو:

  پنیر سیروگردو:

  موادلازم:

  پنیرسفید                                                       500گرم

  سیر                                                               3حبه

  گردوپوست کنده                                               250گرم

  ماست چکیده                                                   500گرم

  برگ شوید                                          1ق.غ.خ چاپ شده

  دانةنیم کوب فلفل سیاه                                        1ق.چ.خ

  طرزتهیه:

 همةموادراباهم درچرخ گوشت بادندةریزچرخ میکنیم بعدازچرخ شدن شویدرابه آن

اضافه میکنیم.