درموردآشپزی وتغذیه

ارائه رسپی درموردغذاهای فرنگی وایرانی وتوضیحاتی درموردنکات ریز آشپزی

درموردآشپزی وتغذیه

ارائه رسپی درموردغذاهای فرنگی وایرانی وتوضیحاتی درموردنکات ریز آشپزی

پیتزای ماهی تن و میگوی ریز

پیتزای تن ومیگو :

موادلازم:

سس مخصوص پیتزا                                  5تا6ق.غ.خ

ماهی تن تکه شده                                      200گرم

میگوی کوچک پوست گرفته                          115گرم

پنیرمزه                                                  50 گرم

پنیرموزارلا                                             50 گرم

سیرله شده                                               1حبه

روغن زیتون                                            2ق.غ.خ

پیازچه یاموسیرتازه خردشده                          1ق.غ.خ 

جعفری چاپ شده تازه                                 1ق.غ.خ

نمک وفلفل سیاه                                        به مقدارلازم

 

طرزتهیه:                  

 

1) ابتداسس راروی نان میمالیم.

2) سپس روی آنراپنیرمزه میمالیم.

3) روی پنیرراتکه های ماهی تن ومیگو میگذاریم.

4) سپس بقیه موادراباهم مخلوط میکنیم وروی مواد میدهیم

5) درپایان روی کلیه موادراباپنیرمیپوشانیم ودرون فرمیگذاریم

بعد 10تا15دقیقه پیتزای ما آماده است.                        

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد