پیتزای تن ومیگو :
موادلازم:
سس مخصوص پیتزا 5تا6ق.غ.خ
ماهی تن تکه شده 200گرم
میگوی کوچک پوست گرفته 115گرم
پنیرمزه 50 گرم
پنیرموزارلا 50 گرم
سیرله شده 1حبه
روغن زیتون 2ق.غ.خ
پیازچه یاموسیرتازه خردشده 1ق.غ.خ
جعفری چاپ شده تازه 1ق.غ.خ
نمک وفلفل سیاه به مقدارلازم
طرزتهیه:
1) ابتداسس راروی نان میمالیم.
2) سپس روی آنراپنیرمزه میمالیم.
3) روی پنیرراتکه های ماهی تن ومیگو میگذاریم.
4) سپس بقیه موادراباهم مخلوط میکنیم وروی مواد میدهیم
5) درپایان روی کلیه موادراباپنیرمیپوشانیم ودرون فرمیگذاریم
بعد 10تا15دقیقه پیتزای ما آماده است.