X
تبلیغات
رایتل
دوشنبه 1 بهمن‌ماه سال 1386

   سالاد ماهی تن:

   موادلازم:

تن ماهی                                                                             2قوطی

تخم مرغ آب پز                                                                       2عدد

گوجه فرنگی فیله                                                                 100گرم

خیارشورریزشده                                                                     50گرم

جعفری چاپ شده                                                                 1ق.چ.خ

سس مایونز                                                                         250گرم

نمک وفلفل قرمز                                                                  به مقدارکافی

طرزتهیه:

1)تن ماهی را پس ازخردکردن به همراه خیارشورریزشده وتخم آب پز ریزشده وسس مایونزدریک

ظرف گود مخلوط نمائید.

2) نمک وفلفل وجعفری ریزشده رااضافه نمائید.وآنگاه مانندسالادالویه روی برگ کاهوتزئین کنید.

ــ برای تزئین زیتون ، زردة تخم مرغ ولیمو ترش رامیتوان استفاده کرد.

ــ برای آلاکاردروی بشقاب برگ کاهو میگذاریم وبابستنی کش 3کوپه ازسالادرامیگذاریم.دربالای

بشقاب یک برش لیمو میگذاریم (مثل پاپیون)

>