درموردآشپزی وتغذیه

ارائه رسپی درموردغذاهای فرنگی وایرانی وتوضیحاتی درموردنکات ریز آشپزی

درموردآشپزی وتغذیه

ارائه رسپی درموردغذاهای فرنگی وایرانی وتوضیحاتی درموردنکات ریز آشپزی

قلیه ماهی

  موادلازم:

ماهی شیریاهاموربدون استخوان                                                   1کیلو

گشنیزوشنبلیله جمعاً                                                                     1کیلو

 سیر یابرگ سیر                                              اگرسیر4حبه برگ 250گرم ریزشده

 فلفل تند                                                                                   3عدد

تمرهندی                                                                                  1بسته

ادویه،نمک،فلفل وزردچوبه                                                         به مقدارکافی

روغن                                                                                    100گرم

  طرزتهیه:

1)ابتداماهی رابه صورت مکعبی یاکیوبی خردمیکنیم حدوداً3سانت آنگاه باکمی سویاسس،نمک،

وفلفل وآبلیمو مزه دارکنیدوسپس درآردبغلطانید وسرخ کنیدوکناربگذارید.

2)سبزیها راپس ازخرد کردن مانندسبزی قرمه سبزی درروغن سرخ کنید.سپس تمرهندی رادر

5/1لیترآب حل کنیدوپس ازصاف کردن باسبزی داخل قابلمه بریزید وبپزیدتاجابیفتددرانتهای پخت

ماهی رابه آن اضافه کنید.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد