موادلازم:
ماهی قزا آلای بزرگ یک عدد300تا400گرم
سرکه نیم لیوان
نمک به مقدارلازم
فلفل سیاه به مقدارلازم
پیازمتوسط 1عدد
سیر 2حبه
لیموترش 2تا3عدد
رب انار 1ق.غ.خ
روغن زیتون 2 تا3ق.غ.خ
طرزتهیه:
1) ماهی رابشوئیداماسرودم آنرانزنید،وبرای ازبین بردن بوی آن 3تا5دقیقه درون سرکه بخوابانید.
2) سپس ماهی رامجدداًبشوئید وداخل شکم آنرانمک بمالیدوبگذارید10تا15دقیقه بماند تامزهدارشود.
3) سپس داخل شکم ماهی راشسته وبگذاریدتا نمک وآب اضافه آن برود>
4) اکنون داخل شکم ماهی رابا سیر له شده وپیازریزخردشده پرکنید.
5) سپس درون یک ظرف نچسب راکمی چرب کرده وماهی رادرون آن بگذارید.اماقبل ازآن زیرماهی را
باسبزیجات سخت برای اینکه ماهی نسوزد پرکنید.
6)آب لیموترش ورب اناروروغن زیتون رامخلوط کنید وروی ماهی بدهید.وروی آنراباکاغذروغنی بپوشانید.
7)فررادردمای 180درجه سانتیگرادبگذاریدوماهی رابرایمدت نیم ساعت درآن بپزید.
هنگام سرو این ماهی راباکاهو،شویدوگوجه فرنگی تزئین کنید.
کارتون عالیه! ادامه بدید