درموردآشپزی وتغذیه

ارائه رسپی درموردغذاهای فرنگی وایرانی وتوضیحاتی درموردنکات ریز آشپزی

درموردآشپزی وتغذیه

ارائه رسپی درموردغذاهای فرنگی وایرانی وتوضیحاتی درموردنکات ریز آشپزی

پخت ماهی قزل آلادرفر

موادلازم:

 

ماهی قزا آلای بزرگ                   یک عدد300تا400گرم

سرکه                                     نیم لیوان

نمک                                      به مقدارلازم

فلفل سیاه                                به مقدارلازم

پیازمتوسط                              1عدد

سیر                                      2حبه

لیموترش                               2تا3عدد

رب انار                                 1ق.غ.خ

روغن زیتون                          2 تا3ق.غ.خ

 

 

طرزتهیه:

1) ماهی رابشوئیداماسرودم آنرانزنید،وبرای ازبین بردن بوی آن 3تا5دقیقه درون سرکه بخوابانید.

2) سپس ماهی رامجدداًبشوئید وداخل شکم آنرانمک بمالیدوبگذارید10تا15دقیقه بماند تامزهدارشود.

3) سپس داخل شکم ماهی راشسته وبگذاریدتا نمک وآب اضافه آن برود>

4) اکنون داخل شکم ماهی رابا سیر له شده وپیازریزخردشده پرکنید.

5) سپس درون یک ظرف نچسب راکمی چرب کرده وماهی رادرون آن بگذارید.اماقبل ازآن زیرماهی را

باسبزیجات سخت برای اینکه ماهی نسوزد پرکنید.

6)آب لیموترش ورب اناروروغن زیتون رامخلوط کنید وروی ماهی بدهید.وروی آنراباکاغذروغنی بپوشانید.

7)فررادردمای 180درجه سانتیگرادبگذاریدوماهی رابرایمدت نیم ساعت درآن بپزید.

هنگام سرو این ماهی راباکاهو،شویدوگوجه فرنگی تزئین کنید.

نظرات 1 + ارسال نظر
ماهی سه‌شنبه 2 بهمن‌ماه سال 1386 ساعت 08:32 ب.ظ http://www.chandgane.blogsky.com

کارتون عالیه! ادامه بدید

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد