موادلازم:
ماهی صبورمتوسط (یا شوریده بزرگ) 1عدد
گشنیزوشنبلیله چاپ شده 1کیلو
تمرهندی 1بسته
سیر له شده 7تا8حبه
پیازمتوسط چاپ شده 1عدد
فلفل قرمز 2ق.غ.خ
ادویه کاری وزردچوبه 1ق.غ.خ
نمک به مقدارلازم
طرزتهیه:
1)ابتداماهی رابرعکس بقیه ماهی هاازقسمت تیره کمربازمیکنیم ،آنراپاک کرده ونمک میزنیم و
برای 10تا15دقیقه میخوابانیم.
2) پس ازاین مدت ماهی راشسته تانمک اضافه آن رفته ودرون شکم ماهی رابایک دستمال تمیز
خشک میکنیم.
3) سپس تمبرهندی راکه ازقبل درون آب خیسانده ایم خوب چنگ میزنیم وهسته آنراجدامیکنیم.
4) اکنون تمبرهندی راباگشنیزوشنبلیله چاپ شده وسیروپیازوادویه مخلوط کرده وچنگ میزنیم تا
حالتی شبیه یک حریره به خودبگیرد.
5) این حریره رابرروی شکم ماهی میمالیم به نحوی که به قطرنیم سانت روی تمام سطح ماهی را
کاورکند.
6)ماهی رادردمای 240درجه سانتیگرادبرای مدت 1ساعت درقسمت وسط فر میگذاریم تابپزد.
نکته:
برای این غذاازماهیهائی بایداستفاده کردکه چرب باشند،اصل این غذاباماهی همانطورکه ذکرشدباماهی
صبوراست،که دارای مزه فوق العاده ای میباشد،اماباماهی شیروقبادهم میتوان این غذاراتهیه کرد.
- درجنوب ایران کدبانوهااین غذارادرمنزل آماده میکنندوسپس درون توری سیمی میگذارند وبامبلغ
کمی به نانوائی محل میدهن تادرون تنورنانوائی پخته شود،مزه واقعی این غذاراآن هنگام میتوان به
نیکی دریافت.