درموردآشپزی وتغذیه

ارائه رسپی درموردغذاهای فرنگی وایرانی وتوضیحاتی درموردنکات ریز آشپزی

درموردآشپزی وتغذیه

ارائه رسپی درموردغذاهای فرنگی وایرانی وتوضیحاتی درموردنکات ریز آشپزی

ماهی هشو

موادلازم:

ماهی زبیدی(حلواسیاه،شوریده ویاشیر)                            1کیلو

گشنیزوشنبلیله                                                       700گرم

سیرله شده                                                             3عدد

تمرهندی                                                               1بسته

پیازچاپ شده                                                       1عددمتوسط

نمک وفلفل                                                         به مقدار لازم

ادویه کاری                                                           1ق.چ.خ

طرز تهیه:

1) ابتدا ماهی راپاک کرده وشسته وآنراخشک میکنیم.

2) سپس ماهی رابه کمی آردآغشته کرده ودرروغن سرخ میکنیم.

3) سپس ابتدا پیازرادرروغن تفت میدهیم،وبعداز2دقیقه سیرله شده وگشنیزوشنبلیله چاپ شده

راهم به آن اضافه کرده وخوب تفت میدهیم ،درآخرتمرهندی راهم به آن اضافه میکنیم ومیگذاریم

تابجوشد،

4) بعد از10دقیقه ماهی های سرخ شده راهم به مواداضافه میکنیمومیگذاریم به مدت 1ساعت تازمانی که آب موادخلاص شودبجوشد.

 

نکته:

ــ این غذا بابرنج ونان مصرف میشود،اما تست بسیارعالیی با شویدپلوباقالا دارد.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد