X
تبلیغات
رایتل
یکشنبه 7 بهمن‌ماه سال 1386

موادلازم:

فیله ماهی(نوع آن فرق نمی کند)                                 800گرم.

آب لیموترش                                                               3ق.غ.خ.

کره                                                                    50گرم.

قارچ                                                                  250گرم.

آب نارنج                                                              2/1فنجان.
فلفل سفید                                                               1ق.غ.خ.

سس سویا                                                              1ق.غ.خ.

خامه                                                                    100گرم

جعفری                                                                  80گرم.

لیموترش                                                                 1عدد.

گوجه فرنگی                                                             1عدد.

پیازچه                                                                    2عدد.

کره                                                                       50گرم.

طرزتهیه:

1)     ابتدافررادردمای 220درجه سانتیگرادقرارمیدهیم.سپس فیله ماهی راشسته وآنراخشک میکنیم.وسپس روی آنراآب لیمو ونمک میپاشیم.

2)     ماهی رادرون یک ظرف نسوزکه داخل آنراقبلاًچرب کرده ایم می گذاریم.

3)     اکنون قارچهارامیشوئیم وآنهارابه تکه های درشت میبریم وروی فیله ماهی هامیریزیم وتکه های کره راروی آن پخش میکنیم.

4)     فیله ماهی رادروسط فربرای مدت 15تا20دقیقه میگذاریم تاتفت بخورد.سپس آب نارنج راروی ماهی ها میپاشیم.

5)     اکنون ماهی راازظرف خارج کرده وبا آب باقی مانده درته ظرف سس ماهی رادرست میکنیم،به این صورت که،آب ته مانده راباخامه مخلوط کرده،نمک،فلفل وسویاسس رااضافه کرده وروی

ماهی میدهیم.ماهی رابالیموترش، وگوجه فرنگی تزئین میکنیم.

 

نکته:

این غذا بامش پوتیتووسالادکاهو،توصیه میشود.

>