X
تبلیغات
رایتل
یکشنبه 7 بهمن‌ماه سال 1386

موادلازم:

مرغ تکه شده                                         1عدد

فلفل دلمه ای                                          4عدد

پیاز                                                     3عدد

زعفران(درصورت دلخواه)                          1ق.چ.خ

ادویه وزردچوبه                                      2ق.چ.خ

روغن                                                  3ق.غ.خ

نمک وفلفل                                             به اندازه لازم 

طرزتهیه:

1) ابتدا فلفل وپیاز رانگینی خرد میکنیم.

2) سپس درون یک قابلمه کوچک کمی روغن ریخته وتکه های مرغ رادرون قابلمه به مدت ۴تا۵دقیقه تفت میدهیم وسپس مرغها راخارج میکنیم.

3)اکنون پیازها وفلفلهارادرون قابلمه میریزیم وتفت میدهیم تازمانی که آب بیندازد، وقتی آب انداخت.مرغهاراروی پیازوفلفل گذاشته ،نمک وفلفل وادویه وزعفران رابه آن زده ودرقابلمه رامیگذاریمرتادرون آب فلفلها وپیازهاپخته شودبرای حدود35تا40دقیقه با حرارت ملایم.

 

نکته:

این نوع پخت ازمرغ ،بسیار،بسیارخوشمزه ومطبوع است،این غذاعلاوه برسلامتی که علی الخصوص درزمستان داردبه همراه پلوبسیارعالی است،ازسوی دیگردراین غذاهیچگونه آبی استفاده نمی شودوتنهاباآب پیازوفلفل پخته میشود،وبه همین علت دارای مزه بسیارفوق العاده ای است.

>