درموردآشپزی وتغذیه

ارائه رسپی درموردغذاهای فرنگی وایرانی وتوضیحاتی درموردنکات ریز آشپزی

درموردآشپزی وتغذیه

ارائه رسپی درموردغذاهای فرنگی وایرانی وتوضیحاتی درموردنکات ریز آشپزی

استیک عسل

میولااستیک(استیک عسل)

موادلازم:

فیلةگوساله 3ورق                                                                 180گرم

قارچ سرخ کرده ورق شده                                                       150گرم

عسل بدون موم                                                                    2ق.غ.خ

سس غلیظ گریوی                                                              1ف.س.خ

سویاسس                                                                           1ق.غ.خ

خامه برای تزئین                                                                  1ق.غ.خ

طرزتهیه:

1)استیکهاراپس ازمزه دارکردن باخردل ونمک وفلفل روی سنگ چدن سرخ کنید

2)داخل یک ماهیتابه سس گریوی وعسل صاف شده راداغ کنید،کمی سس سویا اضافه نموده و

کنارحرارت قراربدهیدتاگرم بماند.

3)قارچ رابه وسیلةصافی توری درروغن سرخ کنیدوهنگام سروسس گریوی و عسل روی استیک

درون بشقاب بریزیدویااستیکهارا درون سس بغلطانید تامزةعسل بگیرد.سپس قارچهاراروی استیک

بدهید.وروی قارچهاراخامه بدهید.

ــ قارچها بایدسرخ شوندتاخشک شوند.

ــ بهترین قسمت برای استیک عسل دم فیله است.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد