میولااستیک(استیک عسل)
موادلازم:
قارچ سرخ کرده ورق شده 150گرم
عسل بدون موم 2ق.غ.خ
سس غلیظ گریوی 1ف.س.خ
سویاسس 1ق.غ.خ
خامه برای تزئین 1ق.غ.خ
طرزتهیه:
2)داخل یک ماهیتابه سس گریوی وعسل صاف شده راداغ کنید،کمی سس سویا اضافه نموده و
کنارحرارت قراربدهیدتاگرم بماند.
3)قارچ رابه وسیلةصافی توری درروغن سرخ کنیدوهنگام سروسس گریوی و عسل روی استیک
درون بشقاب بریزیدویااستیکهارا درون سس بغلطانید تامزةعسل بگیرد.سپس قارچهاراروی استیک
بدهید.وروی قارچهاراخامه بدهید.
ــ قارچها بایدسرخ شوندتاخشک شوند.
ــ بهترین قسمت برای استیک عسل دم فیله است.