موادلازم:
ماهی زبیدی(حلواسیاه،شوریده ویاشیر) 1کیلو
گشنیزوشنبلیله 700گرم
سیرله شده 3عدد
تمرهندی 1بسته
پیازچاپ شده 1عددمتوسط
نمک وفلفل به مقدار لازم
ادویه کاری 1ق.چ.خ
طرز تهیه:
1) ابتدا ماهی راپاک کرده وشسته وآنراخشک میکنیم.
2) سپس ماهی رابه کمی آردآغشته کرده ودرروغن سرخ میکنیم.
3) سپس ابتدا پیازرادرروغن تفت میدهیم،وبعداز2دقیقه سیرله شده وگشنیزوشنبلیله چاپ شده
راهم به آن اضافه کرده وخوب تفت میدهیم ،درآخرتمرهندی راهم به آن اضافه میکنیم ومیگذاریم
تابجوشد،
4) بعد از10دقیقه ماهی های سرخ شده راهم به مواداضافه میکنیمومیگذاریم به مدت 1ساعت تازمانی که آب موادخلاص شودبجوشد.
نکته:
ــ این غذا بابرنج ونان مصرف میشود،اما تست بسیارعالیی با شویدپلوباقالا دارد. |