تُست کیدنی:(خوراک قلوه)
موادلازم:
نان تست سرخ شده درروغن وخشک شده 2 ورق
قلوةگاو 2ورق هرکدام100گرم
زنجبیل یا پودرآن به مقدارکافی برای ازبین بردن بوی
یورین
سویاسس 2ق.غ.خ
نمک وفلفل به مقدارکافی
آردذرت به مقدارکافی
طرزتهیه:
1) ابتدابرشهای نان راقالب زده به صورت گرددرمی آوریم ودرروغن سرخ میکنیم تا خشک خشک شود
2) سپس قلوه رابا زنجبیل وسویاسس ونمک وفلفل برای مدت 10دقیقه مزه دارمیکنیم.
3) بعدازمزه دارشدن قلوه هارا درآردذرت میزنیم ودرروغن درماهیتابه باحرارت کم سرخ میکنیم.
4) سس این غذا ناپلیتن است که پس از اینکه قلوه های پخته راروی نان گذاشتیم روی قلوه هامیدهیم.
5) درکناراین غذا2سبزی به دلخواه ویک نشاسته میگذاریم. |