کباب مراکشی:
موادلازم:
گوشت فیله گوساله 200گرم
پیازخلالی 2عددبزرگ
زیتون 100گرم
قارچ 100گرم
فلفل دلمه ای 1عددخلالی
ادویه کاری 1ق.چ.خ
زعفران کمی
نمک وفلفل به مقدارلازم
طرزتهیه:
۱. گوشت را به صورت قوطی کبریتی بزرگ ببرید.وبازیتون ، خلال پیازوحلال فلفل دلمه ای ،
زعفران و نمک وفلفل مزه دارکنید.
۲. قارچهارا بزرگ انتخاب کنید و به صورت چهارقاچ ببرید . کدو راهم به همین صورت ببرید
۳. اکنون درون سیخهای چوبی به ترتیب ابتدا یک چنجه گوشت ، یک تکه کدو و یک تکه قارچ
بزنید .
۴. پس از اینکه سیخها آماده شد .درون یک ظرف را کمی روغن بریزید وسیخها درون آن بچینید.
وبگذارید در حرارت ملایم بپزد.
نکته:
ـ برای بیماران دیابتی این غذا، غذای بسیارمناسبی میباشد.فقط کافی است که جای گوشت گوساله
رابا سینه مرغ عوض کنید ، ودرهنگام پخت بجای استفاده ازروغن ازکمی مخلوط رب گوجه
فرنگی،آب وآب لیمو یا سرکه سیب استفاده کنید. حذف نمک هم فراموش نشود.