درموردآشپزی وتغذیه

ارائه رسپی درموردغذاهای فرنگی وایرانی وتوضیحاتی درموردنکات ریز آشپزی

درموردآشپزی وتغذیه

ارائه رسپی درموردغذاهای فرنگی وایرانی وتوضیحاتی درموردنکات ریز آشپزی

سالادبادمجان

 سالادبادمجان:  

 

مواد لازم: 

  

بادمجان 2 تا 3 عدد 

  

گوجه فرنگی 2 عدد 

  

سرکه 2 ق.غ.خ 

  

روغن زیتون 4 ق.غ.خ 

  

نعناء و جعفری خردشده 1 ق.غ.خ 

  

نمک وفلفل به مقدارلازم 

 

 طرزتهیه: 

 

 1) بادمجانهارا روی آتش یا درفرکباب بکنید . به حدی که نرم وپخته بشود.پوست آنها راگ 

 

رفته چاپ کنید. پوست گوجه فرنگی را گرفته آنها راخرد کنید.  

 

 ۲) نعناء ، جعفری ، گوجه فرنگی ، سرکه و روغن زیتون رامخلوط کرده بادمجانها را به 

  

آنها اضافه کنید. 

 

 ۳) درانتها اگر مایل بودید میتوانید 1 عدد تخم مرغ آب پز را روی آن رنده کنید

کباب مراکشی:

کباب مراکشی:  

 

 

موادلازم: 

 

گوشت فیله گوساله                200گرم

 

پیازخلالی                            2عددبزرگ

 

زیتون                               100گرم

 

قارچ                                100گرم

 

فلفل دلمه ای                       1عددخلالی

 

ادویه کاری                         1ق.چ.خ

 

زعفران                              کمی

 

نمک وفلفل                         به مقدارلازم

 

طرزتهیه:  

۱.  گوشت را به صورت قوطی کبریتی بزرگ ببرید.وبازیتون ، خلال پیازوحلال فلفل دلمه ای ،  

 

زعفران و نمک وفلفل مزه دارکنید.

 

۲.  قارچهارا بزرگ انتخاب کنید و به صورت چهارقاچ ببرید . کدو راهم به همین صورت ببرید

 

۳.  اکنون درون سیخهای چوبی به ترتیب ابتدا یک چنجه گوشت ، یک تکه کدو و یک تکه قارچ  

 

بزنید .

 

۴.  پس از اینکه سیخها آماده شد .درون یک ظرف را کمی روغن بریزید وسیخها درون آن بچینید.

 

وبگذارید در حرارت ملایم بپزد.

 

نکته:

 

ـ برای بیماران دیابتی این غذا، غذای بسیارمناسبی میباشد.فقط کافی است که جای گوشت گوساله

 

رابا سینه مرغ عوض کنید ، ودرهنگام پخت بجای استفاده ازروغن ازکمی مخلوط رب گوجه 

 

 فرنگی،آب وآب لیمو یا سرکه سیب استفاده کنید. حذف نمک هم فراموش نشود.