موادلازم:
گشنیزوشنبلیله جمعاً 1کیلو
سیر یابرگ سیر اگرسیر4حبه برگ 250گرم ریزشده
فلفل تند 3عدد
تمرهندی 1بسته
ادویه،نمک،فلفل وزردچوبه به مقدارکافی
روغن 100گرم
طرزتهیه:
1)ابتداماهی رابه صورت مکعبی یاکیوبی خردمیکنیم حدوداً3سانت آنگاه باکمی سویاسس،نمک،
وفلفل وآبلیمو مزه دارکنیدوسپس درآردبغلطانید وسرخ کنیدوکناربگذارید.
2)سبزیها راپس ازخرد کردن مانندسبزی قرمه سبزی درروغن سرخ کنید.سپس تمرهندی رادر
5/1لیترآب حل کنیدوپس ازصاف کردن باسبزی داخل قابلمه بریزید وبپزیدتاجابیفتددرانتهای پخت
ماهی رابه آن اضافه کنید.