X
تبلیغات
رایتل
پنج‌شنبه 27 دی‌ماه سال 1386

موادلازم:

سینة مرغ                                                                   100 گرم

مغز راستةگوسفند                                                         100 گرم

زعفران،نمک،فلفل وروغن مایع برای مزه دارکردن               مقداری 

پیاز، هویج وفلفل دلمه ای خلال شده                                  مقداری

طرزتهیه  :

گوشتها را به تکه های 25گرمی تقسیم میکنیم به صورت قوطی کبریت در

ابعاد5/2×5/3 سانت میبریم سپس در سبزیجات میخوابانیم وادویه جات را به آن

میزنیم برای مدت 20دقیقه. سپس گوشتها رایکی درمیان به سیخ کشیده

 وکباب میکنیم.

       

>