-
سالادبادمجان
سهشنبه 24 دیماه سال 1387 09:37
سالادبادمجان: مواد لازم: بادمجان 2 تا 3 عدد گوجه فرنگی 2 عدد سرکه 2 ق.غ.خ روغن زیتون 4 ق.غ.خ نعناء و جعفری خردشده 1 ق.غ.خ نمک وفلفل به مقدارلازم طرز تهیه: 1) بادمجانهارا روی آتش یا درفرکباب بکنید . به حدی که نرم وپخته بشود.پوست آنها راگ رفته چاپ کنید. پوست گوجه فرنگی را گرفته آنها راخرد کنید. ۲) نعناء ، جعفری ، گوجه...
-
کباب مراکشی:
سهشنبه 24 دیماه سال 1387 09:28
کباب مراکشی: موادلازم: گوشت فیله گوساله 200گرم پیازخلالی 2عددبزرگ زیتون 100گرم قارچ 100گرم فلفل دلمه ای 1عددخلالی ادویه کاری 1ق.چ.خ زعفران کمی نمک وفلفل به مقدارلازم طرزتهیه: ۱. گوشت را به صورت قوطی کبریتی بزرگ ببرید.وبازیتون ، خلال پیازوحلال فلفل دلمه ای ، زعفران و نمک وفلفل مزه دارکنید. ۲ . قارچهارا بزرگ انتخاب کنید...
-
پخت مرغ به سبک نورماندی:
دوشنبه 22 بهمنماه سال 1386 09:50
مرغ به سبک نورماندی: موادلازم: سینه مرغ بدون استخوان 4تکه سیب درختی،چهارقاچ شده واسلایس 2عدد قارچ دونیم شده 200گرم شراب کالوادوس 90میلی خامه زده شده 6ق.چ.خ کره 100گرم نمک وفلفل به مقدارلازم طرزتهیه: 1) سینه هارا بانمک وفلفل مزه دارمیکنیم،سپس یک یک تکه ازکره رادرون ماهیتابه انداخته وسینه هارابه مدت 10دقیقه درآن سرخ...
-
استاک آبزیان:
جمعه 19 بهمنماه سال 1386 07:12
استاک آبزیان: موادلازم: استخوان،سرودم ماهی 1کیلو اگرازسرماهی استفاده میکنیدحتماًچشم آن رادربیاورید پیاز 2عدد سیر 2حبه کرفس 3ساقه هویج 2عدد ساقه جعفری 10عدد رزماری(درصورت تمایل) 2شاخه طرزتهیه: ابتدااستخوانهارابه همراه همه موادخوب میشوئیم،سپس همه موادرادرون فابلمه بزرگی ریخته وزیرآنراروشن میکنیم تابه جوش بیاید،وقتی به...
-
پنیر سیروگردو:
پنجشنبه 18 بهمنماه سال 1386 18:00
پنیر سیروگردو: موادلازم: پنیرسفید 500گرم سیر 3حبه گردوپوست کنده 250گرم ماست چکیده 500گرم برگ شوید 1ق.غ.خ چاپ شده دانةنیم کوب فلفل سیاه 1ق.چ.خ طرزتهیه: همةموادراباهم درچرخ گوشت بادندةریزچرخ میکنیم بعدازچرخ شدن شویدرابه آن اضافه میکنیم.
-
تُست کیدنی:(خوراک قلوه)
پنجشنبه 18 بهمنماه سال 1386 17:57
تُست کیدنی:(خوراک قلوه) موادلازم: نان تست سرخ شده درروغن وخشک شده 2 ورق قلوةگاو 2ورق هرکدام100گرم زنجبیل یا پودرآن به مقدارکافی برای ازبین بردن بوی یورین سویاسس 2ق.غ.خ نمک وفلفل به مقدارکافی آردذرت به مقدارکا فی طرزتهیه: 1) ابتدابرشهای نان راقالب زده به صورت گرددرمی آوریم ودرروغن سرخ میکنیم تا خشک خشک شود 2) سپس قلوه...
-
استاک ماکیان
سهشنبه 16 بهمنماه سال 1386 23:29
1)استاک ماکیان: استاک ماکیان که بیشتراستاک مرغ است،(به علت ارزانی ووفورمرغ)ازاستفاده بیشتری درایران برخورداراست،برای همین اول به این استاک میپردازیم: موادلازم: استخوان مرغ 2کیلوگرم پیازقرمزدرشت خردشده 300گرم ساقه کرفس 3ساقه هویج متوسط 3عدد برگ بو 4عدد فلفل دانه ای 2ق.غ.خ آب 5لیتر طرزتهیه: ابتدااستخوانهارادرون یک دیگ...
-
استاکها
سهشنبه 16 بهمنماه سال 1386 23:09
استاکها: یکی ازواژه های بسیارکلیدی درآشپزی،واژه استاک است،علی الخصوص استاک درآشپزی اروپائی ارکان اشپزی به حساب می آید، استاک ازکلماتی است که درزبان فارسی به سختی میتوان برای آن معادلی پیداکرداغلب دربرنامه های تلویزیونی میبینم ،مجریان، هنگام اعلام رسپی غذابه استاک میگویندآب مرغ،اماآب مرغ نمی تواندمعنی واقعی وصحیحی برای...
-
رستوران داری درایران(۲)
دوشنبه 15 بهمنماه سال 1386 23:01
قسمت دوم: درقسمت اول درموردخاطراتم ازکاردریک رستوران ۵ستاره ایرانی نوشتم ٬اکنون میخواهم که به نکات دیگری ازکاردر ایران اشاره کنم٬یکی ازاصول اولیه دراداره کیترینگها٬رستورانهاوعلی الخصوص هتلها٬این اصل که میگویداولین ورود٬اولین خروج است . First in,first out یعنی چه؟ یعنی اینکه اولین مواداولیه که واردانباروسردخانه ها...
-
سالادمرغ وآناناس:
جمعه 12 بهمنماه سال 1386 18:17
سالادمرغ وآناناس: موادلازم: سینة مرغ پخته 1کیلو کمپوت آناناس ریزشده 400گرم سس مایونز 300گرم آبلیمو تازه 2ق.غ.خ آب کمپوت آناناس 2/1فنجان طرزتهیه: 1)مرغ راآب پزکنیدوبگذاریدسردشودوآنگاه خردکنید. 2)آناناس رانیزریزکرده وهمراه مایونزوآبلیمووآب آناناس بامرغ مخلوط نموده وروی برگ کاهو که درته ظرف گذاشته ایدبریزید.سپس باکمپوت...
-
استیک عسل
جمعه 12 بهمنماه سال 1386 18:15
میولااستیک(استیک عسل) موادلازم: فیلةگوساله 3ورق 180گرم قارچ سرخ کرده ورق شده 150گرم عسل بدون موم 2ق.غ.خ سس غلیظ گریوی 1ف.س.خ سویاسس 1ق.غ.خ خامه برای تزئین 1ق.غ.خ طرزتهیه: 1)استیکهاراپس ازمزه دارکردن باخردل ونمک وفلفل روی سنگ چدن سرخ کنید 2)داخل یک ماهیتابه سس گریوی وعسل صاف شده راداغ کنید،کمی سس سویا اضافه نموده و...
-
بهداشت دریک رستوران ۵ستاره ایرانی
چهارشنبه 10 بهمنماه سال 1386 01:10
نکاتی درموردرعایت بهداشت دررستورانهای ایرانی (قسمت اول) درکشورماهمیشه شغل رستوران داری٬هتلداری٬وکلاْهمه مشاغلی که به نوعی باخوراکی کارداشته مشاغلی پردرآمد بوده اند٬اماصاحبان این مشاغل اغلب افرادی هستند که ازدانش بسیاراندکی دراداره آشپزخانه ومحل طبخ غذابرخوردارندوبرای همین هم دراغلب مواقع با رستورانهائی روبرو میشویم که...
-
یک نوع خوراک مرغ:
یکشنبه 7 بهمنماه سال 1386 21:30
موادلازم: مرغ تکه شده 1عدد فلفل دلمه ای 4عدد پیاز 3عدد زعفران(درصورت دلخواه) 1ق.چ.خ ادویه وزردچوبه 2ق.چ.خ روغن 3ق.غ.خ نمک وفلفل به اندازه لازم طرزتهیه: 1) ابتدا فلفل وپیاز رانگینی خرد میکنیم. 2) سپس درون یک قابلمه کوچک کمی روغن ریخته وتکه های مرغ رادرون قابلمه به مدت ۴تا۵دقیقه تفت میدهیم وسپس مرغها راخارج میکنیم....
-
فیله ماهی باقارچ
یکشنبه 7 بهمنماه سال 1386 14:19
موادلازم: فیله ماهی(نوع آن فرق نمی کند) 800گرم. آب لیموترش 3ق.غ.خ. کره 50گرم. قارچ 250گرم. آب نارنج 2/1فنجان. فلفل سفید 1ق.غ.خ. سس سویا 1ق.غ.خ. خامه 100گرم جعفری 80گرم. لیموترش 1عدد. گوجه فرنگی 1عدد. پیازچه 2عدد. کره 50گرم. طرزتهیه: 1) ابتدافررادردمای 220درجه سانتیگرادقرارمیدهیم.سپس فیله ماهی راشسته وآنراخشک...
-
خوراک ماهی کپور:
شنبه 6 بهمنماه سال 1386 22:39
موادلازم: ماهی کپور 1عدد(1کیلو) نمک 1ق.چ.خ سویاسس 2ق.غ.خ آب نارنج 2ق.غ.خ روغن 3ق.غ.خ شکر 1ق.غ.خ خلال زنجبیل تازه 1ق.غ.خ پیازچه تازه باجوانه سبزش 3عدد طرزتهیه: 1)درون وبیرون ماهی راباآب میشوئیموفلسهای آنرامیگیریم.،وبه فاصله1سانتیمترچاکهائی به عمق نیم سانتیمتر به شکل لوزی برروی ماهی میدهیم. 2) درون وبیرون ماهی رانمک...
-
سالاد طالبی با لیمو،نعناء وزنجبیل:
جمعه 5 بهمنماه سال 1386 13:14
موادلازم: طالبی قاچ شده،پوست گرفته وبدون تخم 1عدد آب لیموتازه 3ق.غ.خ برگ نعناءتازه چاپ شده 3ق.غ.خ رنده پوست لیموتازه 2ق.چ.خ شکر 2ق.غ.خ رنده زنجبیل تازه 5/2ق.چ.خ عسل 2ق.چ.خ طرزتهیه: 1) طالبی هاراقاچ کنید به طول3تا4 اینچ وسپس به صورت کیوبهای 1اینچی درآورید.ودرون یک ظرف بزرگ بریزید. 2) آب لیمو،نعناءورنده پوست لیمو...
-
آیس کافی برمودا:
جمعه 5 بهمنماه سال 1386 11:28
موادلازم: قهوه شکر خامه بستنی قهوه طرزتهیه: 1) قهوه وخامه وشکر رادرون بلندرریخته وخوب هم میزنمیم. 2) 1تا2اسکوپ بستنی قهوه به آن اضافه میکنیم وبلند میکنیم. 3) اکنون ایس کافی آماده رادرون یک لیوان میریزیم که قبلاًحداقل برای نیم ساعت درون فریزر قرارداده بودیم.وروی آن را1کیوپ بستنی قهوه میدهیم وباشکلات مایع تزئین میکنیم.
-
آیس تی نعنائی:
جمعه 5 بهمنماه سال 1386 11:26
موادلازم: کیوپ یخ نعنائی(آب بااسانس نعناء). چای سیاه برگ تازه نعناء شکربرای تست طرزتهیه: 1) برای تهیه یخ نعنائی درصورتی که اسانس نعناءنداشتید.میتوانید ازاین فرمول هم استفاده کنید. یک ظرف قالب یخ راپرازآب کنید،سپس برگهای نعناء رادرون آن بگذارید وبگذاریدتایخ بزند. 2) نعناءتازه رادرون یک لیوان بگذاریدوچای جوش راروی آن...
-
بوستون کولر:
پنجشنبه 4 بهمنماه سال 1386 17:54
موادلازم: قهوه جوشیده جاافتاد وغلیظ وسرد 1لیوان یخ 7تا8کیوب شکر 3ق.غ.خ شیریاخامه 2/1لیوان طرزتهیه: 1) یخهارادرون یک لیوان بزرگ بریزید،وقهوه سردرابه آن اضافه کرده تا اینکه 4/3حجم لیوان رابگیرد. 2) اگرشیرین میل داشتید شکررادراین زمان اضافه کنید. 3) سپس روی این موادراشیربریزید وروی آنراباخامه بپوشانید. نکته: ـــ این...
-
پاسخ به سئوالات.
پنجشنبه 4 بهمنماه سال 1386 17:34
دوستان گرامی : بسیارخوشحالم ازاظهارلطف شماواین به من برای ادامه کاردلگرمی فراوانی میدهد.دفعه قبل که گفتم اگرکسی هرسئوالی درموردآشپزی داردباکمال میل حاضرمبه شمادرموردش جواب بدهم ٬اما متاسفانه یادم رفت که ایمیلم رابرای شما عزیزان بگذارم٬ایمیل من هست٬ Soroush72@hotmail.com امیدوارم باتماسی که بامن میگیرید٬بتوانم کمکی...
-
موساکا: (یونان).
پنجشنبه 4 بهمنماه سال 1386 17:23
مواد لازم: بادمجان سرخ کرده به صورت طولی 1کیلو گوشت چرخ کرده 1کیلو هویج رنده شده 250گرم پیاز 1عدد سیر 3حبه سس بشامل 500گرم پنیرپیتزا 250گرم رب گوجه 250گرم پودرجوزهندی 1ق.چ.خ فلفل قرمز 1ق.چ.خ نمک به مقدارکافی برگ بو 3برگ طرزتهیه: 1)گوشت راهمراه پیازریزشده وسیردرروغن سرخ کنید،آنگاه رب گوجه وادویه جات وبرگ بواضافه...
-
ماهی هشو
پنجشنبه 4 بهمنماه سال 1386 00:26
موادلازم: ماهی زبیدی(حلواسیاه،شوریده ویاشیر) 1کیلو گشنیزوشنبلیله 700گرم سیرله شده 3عدد تمرهندی 1بسته پیازچاپ شده 1عددمتوسط نمک وفلفل به مقدار لازم ادویه کاری 1ق.چ.خ طرز تهیه: 1) ابتدا ماهی راپاک کرده وشسته وآنراخشک میکنیم. 2) سپس ماهی رابه کمی آردآغشته کرده ودرروغن سرخ میکنیم. 3) سپس ابتدا پیازرادرروغن تفت...
-
ماهی شکم پر:2
سهشنبه 2 بهمنماه سال 1386 23:11
موادلازم: ماهی صبورمتوسط (یا شوریده بزرگ) 1عدد گشنیزوشنبلیله چاپ شده 1کیلو تمرهندی 1بسته سیر له شده 7تا8حبه پیازمتوسط چاپ شده 1عدد فلفل قرمز 2ق.غ.خ ادویه کاری وزردچوبه 1ق.غ.خ نمک به مقدارلازم طرزتهیه: 1)ابتداماهی رابرعکس بقیه ماهی هاازقسمت تیره کمربازمیکنیم ،آنراپاک کرده ونمک میزنیم و برای 10تا15دقیقه میخوابانیم. 2)...
-
راه اندازی بخش پاسخ به سئوالات
سهشنبه 2 بهمنماه سال 1386 20:17
دوستان عزیزبسیارخوشحالم که میبینم ازاین وبلاگ هم بازدیدمیکنید واین مایه امیدواری است .وهمچنین خوشحال میشوم اگه بتونم به سئوالات شمادرزمینه آشپزی پاسخ بدهم برای همین تصمیم گرفتم که ازامروزوقت بیشتری رابرای این کاراختصاص بدهم.پیشاپیش ازبذل توجه همه شماسپاسگذارم.
-
پخت ماهی قزل آلادرفر
سهشنبه 2 بهمنماه سال 1386 17:25
موادلازم: ماهی قزا آلای بزرگ یک عدد300تا400گرم سرکه نیم لیوان نمک به مقدارلازم فلفل سیاه به مقدارلازم پیازمتوسط 1عدد سیر 2حبه لیموترش 2تا3عدد رب انار 1ق.غ.خ روغن زیتون 2 تا3ق.غ.خ طرزتهیه: 1) ماهی رابشوئیداماسرودم آنرانزنید،وبرای ازبین بردن بوی آن 3تا5دقیقه درون سرکه بخوابانید. 2) سپس ماهی رامجدداًبشوئید وداخل شکم...
-
مایونزماهی تن
سهشنبه 2 بهمنماه سال 1386 13:15
مایونزماهی تن زیرمجموعه ای ازواریاسیون مایونزهااست که تست آن علی الخصوص باسینه مرغ٬اردک وبوقلمون آب پز بسیارعالی است٬اما به نظرمن وباتستهائی که کردم با خوراکهای دریائی که به سبک ایرانی پخته میشوند هم سازگاری بسیارعالیی دارند خصوصاْباماهی شیرسرخ شده وقزل الای سرخ شده ویا کباب شده. موادلازم: زرده تخم مرغ ۱عدد سیرله شده...
-
قلیه ماهی
دوشنبه 1 بهمنماه سال 1386 18:06
موادلازم: ماهی شیریاهاموربدون استخوان 1کیلو گشنیزوشنبلیله جمعاً 1کیلو سیر یابرگ سیر اگرسیر4حبه برگ 250گرم ریزشده فلفل تند 3عدد تمرهندی 1بسته ادویه،نمک،فلفل وزردچوبه به مقدارکافی روغن 100گرم طرزتهیه: 1)ابتداماهی رابه صورت مکعبی یاکیوبی خردمیکنیم حدوداً3سانت آنگاه باکمی سویاسس،نمک، وفلفل وآبلیمو مزه دارکنیدوسپس...
-
کباب ماهی استروژن
دوشنبه 1 بهمنماه سال 1386 18:03
طرزتهیه: 1)ماهی راخردکرده،درپیازوزعفران ونمک خوابانده وبه سیخ میکشیم.(حداکثر20دقیقه) ــ گوشت ماهی رابه صورت قوطی کبریت میبریم. ــ این کباب همراه برنج وانواع سبزیجات پخته وخام سرو میشود. بجای ماهی استروژن میتوان ازماهی هامورهم استفاده کرد
-
سالاد نیسواز
دوشنبه 1 بهمنماه سال 1386 18:01
سالاد ماهی تن: موادلازم: تن ماهی 2قوطی تخم مرغ آب پز 2عدد گوجه فرنگی فیله 100گرم خیارشورریزشده 50گرم جعفری چاپ شده 1ق.چ.خ سس مایونز 250گرم نمک وفلفل قرمز به مقدارکافی طرزتهیه: 1)تن ماهی را پس ازخردکردن به همراه خیارشورریزشده وتخم آب پز ریزشده وسس مایونزدریک ظرف گود مخلوط نمائید. 2) نمک وفلفل وجعفری ریزشده رااضافه...
-
پیتزای ماهی تن و میگوی ریز
دوشنبه 1 بهمنماه سال 1386 18:00
پیتزای تن ومیگو : موادلازم: سس مخصوص پیتزا 5تا6ق.غ.خ ماهی تن تکه شده 200گرم میگوی کوچک پوست گرفته 115گرم پنیرمزه 50 گرم پنیرموزارلا 50 گرم سیرله شده 1حبه روغن زیتون 2ق.غ.خ پیازچه یاموسیرتازه خردشده 1ق.غ.خ جعفری چاپ شده تازه 1ق.غ.خ نمک وفلفل سیاه به مقدارلازم طرزتهیه: 1 ) ابتداسس راروی نان میمالیم. 2) سپس روی...