X
تبلیغات
رایتل
سه‌شنبه 2 بهمن‌ماه سال 1386

مایونزماهی تن زیرمجموعه ای ازواریاسیون مایونزهااست که تست آن علی الخصوص

باسینه مرغ٬اردک وبوقلمون آب پز بسیارعالی است٬اما به نظرمن وباتستهائی که کردم با

خوراکهای دریائی که به سبک ایرانی پخته میشوند هم سازگاری بسیارعالیی دارند

خصوصاْباماهی شیرسرخ شده وقزل الای سرخ شده ویا کباب شده.

موادلازم:

زرده تخم مرغ                               ۱عدد                       سیرله شده                ۱حبه

سس خردل                                 ۱ق.چ.خ

روغن زیتون                                نصف ۱ کپ

آب لیمو                                     ۳ق.چ.خ

کیپرچاپ شده                             ۱ق.غ.خ

کنسروماهی تن                          ۱قوطی ۱۸۰گرم

رب گوجه                                   ۱ق.غ.خ

آب                                           یک چهارم کپ

جعفری چاپ شده                      ۱ق.غ.خ

گوجه چاپ شده                        ۱عددکوچک

طرزتهیه:

۱)تخم مرغ٬خردل وسیررادربلندرمخلوط میکنیم.

۲)همینطورکه دستگاه کارمیکندروغن رابه صورت مویی به آن اضافه میکنیم تازمانی که کمی سفت شود.

۳)دراین زمان آب لیمو٬کیپر٬ماهی تن ورب راهم اضلفه میکنیم وهمچنان به هم میزنیمتازمانی

که کاملاْیکدست بشود٬اگرسفت شدبه آن آب اضافه میکنیم تازمانی که شبیه مایونزبشود.

این سس رابه همراه گوجه فرنگی بدون پوست وتخم وچاپ شده سرو میکنیم. 

>