-
مختصری درموردسالادها
دوشنبه 1 بهمنماه سال 1386 00:48
سالادازآن دسته خوردنیهائی است که طی سالهای گذشته درکشورماجایگاهی برای خودیافته وامروزه برای ما ایرانیان یک مکمل غذائی است٬ چراکه این خوراک اگرهم باموادتازه مصرف بشودمنبع غنیی از ویتامینها وفیبرهای خوراکی است.امروزه سالادها در۳جایگاه مهم خوراکی یعنی سالادبه عنوان پیش غذا(مثل سالادیونانی)٬سالادبه عنوان غذای اصلی(مثل...
-
مرغ یا بوقلمون پخته باسس ژله:
شنبه 29 دیماه سال 1386 10:28
موادلازم: مرغ درشت یابوقلمون 1عدددرشت مایونز 500 گرم ژله آب کرده 1 لیوان نمک به مقدارکم طرزتهیه: 1) مرغ را ماننددیگر مرغها یا بوقلمونها درفربپزیدباحرارت خشک آنگاه پوست آنرا بگیریدوبگذارید خنک شود. 2) ژله رامیگذاریم خنک شودوسپس داخل مایونزمیزنیم ومیریزیم روی سینةمرغ یابوقلمون و میگذاریم تاببندد سپس روی آنرا باساقةتره...
-
استیک نعناع:
شنبه 29 دیماه سال 1386 10:23
موادلازم: فیلةگاو 200 گرم سیررنده شده 1حبه خردل 1ق.چ.خ سویا سس 1ق.چ.خ حریرةنعناع 1ق.غ.خ روغن مایع 1ق.غ.خ طرزتهیه: 1)تمام موادراداخل بلندربریزیدواز آن یک کرم بسازیدسپس با قلم مخصوص آشپزی روی استیک راآغشته به این کرم کنید.وبرای 10دقیقه بگذاریدبماند. 2) پس ازآغشته شدن استیک راروی سنگ چدن سرخ کنید. ـ به همراه این غذا،ژاکت...
-
چیزموس:
شنبه 29 دیماه سال 1386 10:19
موادلازم : کره 200 گرم زردةتخم مرغ پخته 10عدد پنیرچرخ کردةهلندی 100گرم طرزتهیه: 1)ابتداکره رادربلندرآنقدربزنیدتاکاملاًنرم شود. 2)تخم مرغ وپنیر را نیز به کره اضافه میکنیم ودوباره میزنیم.این موادراآنقدرمیزنیم تا سفت شده وقابلیت خارج شدن ازقیف راپیداکند.دراین زمان آنرا مصرف کنید.
-
تزئین ماهی درسته:
شنبه 29 دیماه سال 1386 10:16
موادلازم: ماهی شیردرسته به ازای هر50نفریک ماهی 5کیلوئی طرزتهیه: 1)ماهی راپس ازمزه دارکردن باسویاسس ،روغن مایع،آبلیموی تازه ونمک وفلفل درفربپزید. درحرارت خشک وروی میرپوکس.(سبزیجات سخت) 2)پس ازخنک شدن پوست آنرا بکنید. 3)بعدازخنک شدن وکندن پوست آن سپس باتزئینات مخصوص وچیزموس روی آئینه تزئین کنید .
-
دلمةمرغ واسفناج:
پنجشنبه 27 دیماه سال 1386 17:50
موادلازم: سینةدرشت وکوبیدةمرغ یک عدد اسفناج پخته 50گرم ورق ژامبون یا کالباس 1عدد تخم مرغ 2عدد آردسوخاری به مقدارلازم طرزتهیه: 1)پس از اینکه استخوان سینة مرغ راگرفتیم آنرا قبضه میکنیم وسپس انرا مزه دارمیکنیم . 2)سپس یک یک برگ ژامبون راروی آن قرارمیدهیم وروی ژامبون را اسفناج قرارمیدهیم ومیبندیم. 3)ابتدا درآردسفیدمیزنیم،...
-
گولاش مرغ:
پنجشنبه 27 دیماه سال 1386 17:45
موادلازم: زبان پختةگوساله 150 گرم سینة مرغ 250 گرم کرفس پخته 400 گرم سویا سس 1ف.ق.خ پودرزنجبیل 1ق.چ.خ روغن 50 گرم استاک مرغ 2 لیوان نمک وفلفل به مقدارکافی طرزتهیه: 1) ابتدا مرغ وزبان را به صورت حبه قندی درشت خردکنیدودرسویا سس وپودرزنجبیل بغلطانید آنگاه داخل آردذرت بزنید. 2) گوشت ومرغ خوابانده را درروغنداغ سرخ...
-
اسکالپ مرغ وسبزیجات:
پنجشنبه 27 دیماه سال 1386 17:44
موادلازم: سینة درشت مرغ 1 عدد سبزیجات له کرده باهاون 2 ق.غ.خ (شامل:جعفری ،ترخان، هویج ، سیر، پیاز) کره 100 گرم تخم مرغ 2 عدد آردسوخاری به مقدارلازم آردسفیدذرت به مقدارلازم روغن برای سرخ کردن طرزتهیه : 1)سینة مرغ را به صورت قبضه بازکنید . 2)سپس موادله شده را با کره مخلوط کرده ودرهاون کاملاً لٍه میکنیم وداخل سینة مرغ...
-
پودینگ گوشت یا پای مرغ:
پنجشنبه 27 دیماه سال 1386 17:43
موادلازم : خمیرمخصوص برای غالب پای 500گرم گوشت مرغ یاگوساله(گوساله چرخ شود) 750گرم سس بشامل 1ف.س.خ زعفران گل 2/1ق.چ.خ کره 100 گرم پیازمتوسط ریزشده 1 عدد سیرریزشده 8 حبه خامه 2/1ق.چ.خ پودرجوزهندی 2/1ق.چ نمک وفلفل به مقدارلازم پنیرپیتزارنده شده 100گرم طرز تهیه: 1 ) خمیر را پس از پخت درون فر ،کناربگذاریدتا سرد شود. 2 )...
-
اسکالپ میگو:
پنجشنبه 27 دیماه سال 1386 17:39
موادلازم: ( چین) میگوی درشت یاشاه میگو برای هرنفر6عدد تخم مرغ 2عدد پودرکاری 3/1ق.چ.خ (پینچ) آردسوخاری به مقدارکافی آبلیمو 1ق.غ.خ نمک وفلفل به مقدارکافی طرزتهیه: 1)ابتدا میگوراپوست بگیرید،نخ پشت آنرادربیاوریدودوباره بشوئید. 2)میگورابه صورت پروانه بازکنید.سپس بامقداری نمک وفلفل وآبلیمو وکاری مزه دارکنید.سپس این میگوهارا...
-
کراکت سیب زمینی:
پنجشنبه 27 دیماه سال 1386 17:38
موادلازم: آردسیب زمینی 250گرم زردةتخم مرغ 1 عدد آب یا شیر به مقدارکافی نمک،فلفل وآردسوخاری به مقدارکافی طرزتهیه: 1)زردةتخم مرغ را باآردسیب زمینی مخلوط کنید،نمک وفلفل راهم اضافه کنید. 2)به مقدارنیاز شیر یاآب روی آن بریزیدتاخمیری سفت به دست بیاید.سپس این خمیررادرآردسوخاری بغلطانیدوسرخ کنیدبرای کراکت شدن بایدابتدا...
-
پایاراستیک:
پنجشنبه 27 دیماه سال 1386 17:37
موادلازم: فیلةگاو 200 گرم سیرله شده 1 حبه پیاز ریز شده 1ق.چ.خ گردوله شده 3حبه سبزی 1ق.غ.خ (شامل جعفری،گشنیز،ریحان یا ترخان) پنیرهلندی رنده شده 1ق.غ.خ خردل 1ق.چ.خ سویا سس 1ق.چ.خ روغن مایع نمک وفلفل به مقدارکافی طرزتهیه: 1) فیله را به صورت قبضه بازبکنیدوباکمی نمک وفلفل وخردل وسویاسس مزه دارنمائید 2) سبزیهاراکاملاً له...
-
سوپ ذرت شیرین:
پنجشنبه 27 دیماه سال 1386 17:36
موادلازم: برای 6تا8نفر کنسروذرت 1قوطی 250گرم سینةمرغ 1عدد 200گرم مغزکرفس ریز شده 150گرم هویج ریزشده 100گرم پیازچه 6عددبرای تزئین آردذرت 4ق.غ.خ استاک غلیظ مرغ 5/1لیتر شیر 1 لیوان خامه 2/1فنجان قرص سوپ 2 عدد سویا سس 2ق.غ.خ نمک وفلفل به مقدارلازم طرزتهیه: 1) ابتداکرفس وهویج را با100گرم کره تفت بدهید،سپس آردذرت را اضافه...
-
استیک شاتو بریان
پنجشنبه 27 دیماه سال 1386 17:32
موادلازم: مغزفیلةگاو برای 2نفر400گرم برای1نفر200گرم جگرگوسفند 50 گرم قلوةگوسفند 50 گرم هویج توپی 6 عدد سیب زمینی توپی 6 عدد قارچ دکمه ای 6 عدد پیاز دکمه ای ریز شده 6 عدد طرزتهیه: 1) فیلةگاو راازقسمت سرمیکوبیم تاتخت وتقریباًچهارگوش شود. 2) مقداری سس خردل وسویاسس ونمک وفلفل به گوشت میزنیم تا مرینیدشودبعد از 10دقیقه آنرا...
-
جوجه کباب به سبک عربی
پنجشنبه 27 دیماه سال 1386 17:27
موادلازم: برای 2نفر مرغ متوسط 1عدد فلفل کبابی 6عدد زیره،هل،کاری،جوزهندی،فلفل قرمز،جمعاً 1 ق چ.خ نمک وفلفل به میزان کافی پیازخلال شده برای مزه دارکردن ماست چکیده 150گرم خامه 1ق.غ.خ طرز تهیه: پس از خردکردن مرغ واضافه کردن ماست وادویه جات به همراه فلفل کبابی به صورت یک درمیان به سیخ میکشیم.
-
کباب بختیاری:
پنجشنبه 27 دیماه سال 1386 17:26
موادلازم: سینة مرغ 100 گرم مغز راستةگوسفند 100 گرم زعفران،نمک،فلفل وروغن مایع برای مزه دارکردن مقداری پیاز، هویج وفلفل دلمه ای خلال شده مقداری طرزتهیه : گوشتها را به تکه های 25گرمی تقسیم میکنیم به صورت قوطی کبریت در ابعاد5/2×5/3 سانت میبریم سپس در سبزیجات میخوابانیم وادویه جات را به آن میزنیم برای مدت 20دقیقه. سپس...
-
سوپ روسوف
پنجشنبه 27 دیماه سال 1386 17:24
موادلازم: جوپوست کنده 500 گرم هویج ریز شده 150 گرم کرفس ریز شده 50 گرم سیرریزشده 2 حبه سبزی ریز شده 250 گرم (شامل،جعفری،گشنیز،تره یا پیازچه) گوشت گوسالةپخته وریز شده 250 گرم فلفل قرمز 3/1ق.چ.خ زرد چوبه 3/1ق.چ.خ پودرکاری 1ق.چ.خ سرکه 1ق.غ.خ آبلیمو 2ق.غ.خ استاک گوشت غلیظ 2 لیتر قرص سوپ 2عدد کره جهت سرخ کردن 100گرم طرز...
-
خوراک پای چینی
پنجشنبه 27 دیماه سال 1386 17:17
موادلازم: بال مرغ برای هرنفر 3عدد سویا سس 2ق.غ .خ آبلیمو 2ق.غ .خ آب پیاز 1ق.غ .خ تخم مرغ 2عدد آردسوخاری به اندازةکافی طرز تهیه: 1)بالهای مرغ رابا موادی که گفته شد مزه دارکنیدپس از درست کردن بالهابه نحوی که از یک طرف2سراستخوان بال را میزنیم وازسردیگر فقط استخوان کوچک رامیزنیم وگوشت را میکشیم پایین به نحوی که به شکل...
-
سوپها
پنجشنبه 27 دیماه سال 1386 14:15
سوپ از آندسته غذاهائی است که هم بعنوان پیش غذا وهم به صورت غذای اصلی از آن استفاده میشود.شما زمانی که درموردسوپها تحقیق ومطالعه کنید با واژه هائی مثل سوپ ٬پتاژ٬بویی یون وکنسومه برخوردمیکنید که گاهی ممکن است خواننده راگمراه بکند٬برای همین درابتدا ترجیح دادم تا تعریفی هرچند محدوددرموردآنهابرای شماداشته باشم. سوپ یا...
-
سرآغاز
پنجشنبه 27 دیماه سال 1386 13:25
دوستان گرامی درود برشما باد٬ بسیارشادمان ومسرورم وشادمان که میتوانم تجربیات خودم رادرزمینه آشپزی دراختیارتان قراردهم تجربه ای که حاصل سالها کارحرفه ای درهتلها ورستورانهای بزرگ است .وامیدوارم با رسپیهائی که دراختیارتان قرارمیدهم بتوانم درشادابی وسلامت محیط خانواده شما سهمی هرچند کوچک داشته باشم. درپایان لازم میدانم این...