قسمت دوم:
درقسمت اول درموردخاطراتم ازکاردریک رستوران ۵ستاره ایرانی نوشتم ٬اکنون میخواهم که به نکات دیگری ازکاردر ایران اشاره کنم٬یکی ازاصول اولیه دراداره کیترینگها٬رستورانهاوعلی الخصوص هتلها٬این اصل که میگویداولین ورود٬اولین خروج است . First in,first out یعنی چه؟ یعنی اینکه اولین مواداولیه که واردانباروسردخانه ها میشودبایداول خارج بشود٬این یعنی این که رستوراندار٬بایدفرد یاافرادی رادررستوران مسئول این عمل بکندکه همیشه هنگامی که اجناس جدیدعلی الخصوص سبزیجات وگوشتها راازمامورخریدتحویل بگیرندوسپس ابتدااجناس قدیمی ترراازسردخانه خارج بکنندبعد ابتدااجناس جدیدرادپو بکنندوسپس اجناس قدیمی راروی اجناس جدیدقراربدهند.اولین نتیجه این عمل٬کاهش شدیدکاست آشپزخانه است.وازهدررفتن وفسادموادغذائی جلوگیری میکند٬ازسوی دیگرموجب میشودتاهمیشه مواداولیه تمیزوتازه دراختیارمهمان قراربگیرد
وباتمیزکردن هرروزه یخچالهاوانبارنظافت عمومی رادرمحیط کارفراهم میکنند٬
دراین موردبازهم مینویسم
سالادمرغ وآناناس:
موادلازم:
سینة مرغ پخته 1کیلو
کمپوت آناناس ریزشده 400گرم
سس مایونز 300گرم
آبلیمو تازه 2ق.غ.خ
آب کمپوت آناناس 2/1فنجان
طرزتهیه:
1)مرغ راآب پزکنیدوبگذاریدسردشودوآنگاه خردکنید.
2)آناناس رانیزریزکرده وهمراه مایونزوآبلیمووآب آناناس بامرغ مخلوط نموده وروی برگ کاهو که درته ظرف گذاشته ایدبریزید.سپس باکمپوت آناناس وبرگ شویدتزئین بکنیدوسروکنید.
میولااستیک(استیک عسل)
موادلازم:
قارچ سرخ کرده ورق شده 150گرم
عسل بدون موم 2ق.غ.خ
سس غلیظ گریوی 1ف.س.خ
سویاسس 1ق.غ.خ
خامه برای تزئین 1ق.غ.خ
طرزتهیه:
2)داخل یک ماهیتابه سس گریوی وعسل صاف شده راداغ کنید،کمی سس سویا اضافه نموده و
کنارحرارت قراربدهیدتاگرم بماند.
3)قارچ رابه وسیلةصافی توری درروغن سرخ کنیدوهنگام سروسس گریوی و عسل روی استیک
درون بشقاب بریزیدویااستیکهارا درون سس بغلطانید تامزةعسل بگیرد.سپس قارچهاراروی استیک
بدهید.وروی قارچهاراخامه بدهید.
ــ قارچها بایدسرخ شوندتاخشک شوند.
ــ بهترین قسمت برای استیک عسل دم فیله است.