درموردآشپزی وتغذیه

ارائه رسپی درموردغذاهای فرنگی وایرانی وتوضیحاتی درموردنکات ریز آشپزی

درموردآشپزی وتغذیه

ارائه رسپی درموردغذاهای فرنگی وایرانی وتوضیحاتی درموردنکات ریز آشپزی

خوراک ماهی کپور:

موادلازم:

ماهی کپور                              1عدد(1کیلو)

نمک                                      1ق.چ.خ

سویاسس                                2ق.غ.خ

آب نارنج                                 2ق.غ.خ

روغن                                    3ق.غ.خ

شکر                                      1ق.غ.خ

خلال زنجبیل تازه                       1ق.غ.خ

پیازچه تازه باجوانه سبزش           3عدد

 

طرزتهیه:

1)درون وبیرون ماهی راباآب میشوئیموفلسهای آنرامیگیریم.،وبه فاصله1سانتیمترچاکهائی به عمق

نیم سانتیمتر به شکل لوزی برروی ماهی میدهیم.

2) درون وبیرون ماهی رانمک میزنیم ودریک ظرف لبه دارمثل ماهی تابه قرارمیدهیم،سس سویا،

آب نارنج وروغن وشکررامخلوط میکنیم وروی ماهی میدهیم.پیازچه هارانیزبه قطعات 5سانتیمتری

میبریم وروی ماهی میچینیم.سپس درون ظرف راآب میریزیم ودرظرف رامیبندیم وماهی را15تا20

دقیقه میپزیم.البته این ماهی رابه صورت بخارپز(درون دستگاههای بخارپز)هم میتوان پخت.

 نکته:

بااین خوراک ،اسپاگتی رشته ای وسالادفصل تست خوبی دارد.

 

ـ کپورازدسته ماهیان آب شیرین است.وازآنجاکه ماهیی علف چراست ٬تکثیروپرورش آن آسان و

دارای صرفه اقتصادی است ٬اما کلاْازمزه زیادجالبی برخوردارنیست٬ودلیل آن هم همین علف چر

بودن آن است٬به یادداشته باشید که ماهی های شکارچی همیشه مزه وطعمی بهترازماهیان گیاه خوار

دارندوبرعکس دامهای اهلی که گوشت نرآنها بهترازماده میباشد٬دربین آبزیان گوشت ماده آنهابهتراز

نرمیباشد.

سالاد طالبی با لیمو،نعناء وزنجبیل:

موادلازم:

 

طالبی قاچ شده،پوست گرفته وبدون تخم                              1عدد

آب لیموتازه                                                             3ق.غ.خ

برگ نعناءتازه چاپ شده                                              3ق.غ.خ

رنده پوست لیموتازه                                                   2ق.چ.خ

شکر                                                                     2ق.غ.خ

رنده زنجبیل تازه                                                      5/2ق.چ.خ

عسل                                                                    2ق.چ.خ

طرزتهیه:

1)     طالبی هاراقاچ کنید به طول3تا4 اینچ وسپس به صورت کیوبهای 1اینچی درآورید.ودرون یک ظرف بزرگ بریزید.

2)     آب لیمو،نعناءورنده پوست لیمو رامخلوط کنید.وبه آن شکروزنجبیل وعسل راهم اضافه کنید.

3)     این موادراباکیوبهای طالبی مخلوط کرده دریخچال بگذارید تاسردشود.

4)     قبل از سرو هر5تا10دقیقه سالادرابه هم بزنید.

این سالاد ازسالادهای بسیارخوشمزه٬علی الخصوص برای بچه هاست٬آن هم برای صبحانه کودکان آنرابسیاردوست دارند.

آیس کافی برمودا:

موادلازم:

          قهوه

         شکر

        خامه

    بستنی قهوه

طرزتهیه:

1)     قهوه وخامه وشکر رادرون بلندرریخته وخوب هم میزنمیم.

2)     1تا2اسکوپ بستنی قهوه به آن اضافه میکنیم وبلند میکنیم.

3)      اکنون ایس کافی آماده رادرون یک لیوان میریزیم که قبلاًحداقل

برای نیم ساعت درون فریزر قرارداده بودیم.وروی آن را1کیوپ بستنی

قهوه میدهیم وباشکلات مایع تزئین میکنیم.