موادلازم:
مغزفیلةگاو برای 2نفر400گرم برای1نفر200گرم
جگرگوسفند 50 گرم
قلوةگوسفند 50 گرم
هویج توپی 6 عدد
سیب زمینی توپی 6 عدد
قارچ دکمه ای 6 عدد
پیاز دکمه ای ریز شده 6 عدد
طرزتهیه:
1) فیلةگاو راازقسمت سرمیکوبیم تاتخت وتقریباًچهارگوش شود.
2) مقداری سس خردل وسویاسس ونمک وفلفل به گوشت میزنیم تا مرینیدشودبعد از 10دقیقه
آنرا روی سنگ چدن سرخ میکنیم.
3)سپس جگر وقلوه راابتدا درون آب نمک میگذاریم وبعد از10دقیقه به طورجداگانه درون سبدسیمی میگذاریم ودرون روغن شناورداغ سرخ میکنیم .
4)سپس دروسط دیس استیک راگذاشته ودورآنرا مثل حلقةگردن بند یکی درمیان قارچ،سیب زمینی وهویج میگذاریم وروی آن جگروقلوه رااضافه میکنیم.
زیره،هل،کاری،جوزهندی،فلفل قرمز،جمعاً 1 ق چ.خ
نمک وفلفل به میزان کافی
پیازخلال شده برای مزه دارکردن
ماست چکیده 150گرم
خامه 1ق.غ.خ
طرز تهیه:
موادلازم:
مغز راستةگوسفند 100 گرم
زعفران،نمک،فلفل وروغن مایع برای مزه دارکردن مقداری
پیاز، هویج وفلفل دلمه ای خلال شده مقداری
طرزتهیه :
گوشتها را به تکه های 25گرمی تقسیم میکنیم به صورت قوطی کبریت در
ابعاد5/2×5/3 سانت میبریم سپس در سبزیجات میخوابانیم وادویه جات را به آن
میزنیم برای مدت 20دقیقه. سپس گوشتها رایکی درمیان به سیخ کشیده
وکباب میکنیم.