درموردآشپزی وتغذیه

ارائه رسپی درموردغذاهای فرنگی وایرانی وتوضیحاتی درموردنکات ریز آشپزی

درموردآشپزی وتغذیه

ارائه رسپی درموردغذاهای فرنگی وایرانی وتوضیحاتی درموردنکات ریز آشپزی

استیک شاتو بریان

موادلازم:

مغزفیلةگاو                               برای 2نفر400گرم برای1نفر200گرم

جگرگوسفند                                             50  گرم

قلوةگوسفند                                             50  گرم

هویج توپی                                                 6 عدد

سیب زمینی توپی                                        6 عدد

قارچ دکمه ای                                             6 عدد

پیاز دکمه ای ریز شده                                   6 عدد

طرزتهیه:

1)      فیلةگاو راازقسمت سرمیکوبیم تاتخت وتقریباًچهارگوش شود.

2)    مقداری سس خردل وسویاسس ونمک وفلفل به گوشت میزنیم تا مرینیدشودبعد از 10دقیقه

آنرا روی سنگ چدن سرخ میکنیم.

 3)سپس جگر وقلوه راابتدا درون آب نمک میگذاریم وبعد از10دقیقه به طورجداگانه درون سبدسیمی میگذاریم ودرون روغن شناورداغ سرخ میکنیم .

4)سپس دروسط دیس استیک راگذاشته ودورآنرا مثل حلقةگردن بند یکی درمیان قارچ،سیب زمینی وهویج میگذاریم وروی آن جگروقلوه رااضافه میکنیم.

جوجه کباب به سبک عربی

موادلازم:                                                  برای 2نفر

مرغ متوسط                                                      1عدد

فلفل کبابی                                                        6عدد

زیره،هل،کاری،جوزهندی،فلفل قرمز،جمعاً               1  ق چ.خ

نمک وفلفل                                                       به میزان کافی

پیازخلال شده                                                  برای مزه دارکردن

ماست چکیده                                                     150گرم

خامه                                                               1ق.غ.خ

طرز تهیه:

پس از خردکردن مرغ واضافه کردن ماست وادویه جات به همراه فلفل کبابی به صورت

یک درمیان به سیخ میکشیم.

کباب بختیاری:

موادلازم:

سینة مرغ                                                                   100 گرم

مغز راستةگوسفند                                                         100 گرم

زعفران،نمک،فلفل وروغن مایع برای مزه دارکردن               مقداری 

پیاز، هویج وفلفل دلمه ای خلال شده                                  مقداری

طرزتهیه  :

گوشتها را به تکه های 25گرمی تقسیم میکنیم به صورت قوطی کبریت در

ابعاد5/2×5/3 سانت میبریم سپس در سبزیجات میخوابانیم وادویه جات را به آن

میزنیم برای مدت 20دقیقه. سپس گوشتها رایکی درمیان به سیخ کشیده

 وکباب میکنیم.