درموردآشپزی وتغذیه

ارائه رسپی درموردغذاهای فرنگی وایرانی وتوضیحاتی درموردنکات ریز آشپزی

درموردآشپزی وتغذیه

ارائه رسپی درموردغذاهای فرنگی وایرانی وتوضیحاتی درموردنکات ریز آشپزی

کراکت سیب زمینی:

موادلازم:

آردسیب زمینی                                                         250گرم

زردةتخم مرغ                                                              1 عدد

آب یا شیر                                                          به مقدارکافی

نمک،فلفل وآردسوخاری                                         به مقدارکافی

طرزتهیه:

1)زردةتخم مرغ را باآردسیب زمینی مخلوط کنید،نمک وفلفل راهم اضافه کنید.

2)به مقدارنیاز شیر یاآب روی آن بریزیدتاخمیری سفت به دست بیاید.سپس این

خمیررادرآردسوخاری بغلطانیدوسرخ کنیدبرای کراکت شدن بایدابتدا آنرالوله کرد

وسپس به شکل نی برش دادودرآردزدوسرخ کرد

ـ اگرشکل این را به صورت گلابی دربیاوریم ویک تکه اسپاگتی درسرآن فروکنیم و

درکنارآن یک خلال پسته میشودویلیام.

میتوان آنرادرقیف ریخت وگل زد وسرخ کردویا به صورت ستارةدریائی درآورد.

پایاراستیک:

موادلازم:

فیلةگاو                                                                        200 گرم

سیرله شده                                                                    1 حبه

پیاز ریز شده                                                                  1ق.چ.خ

گردوله شده                                                                   3حبه

سبزی                                                                          1ق.غ.خ

(شامل جعفری،گشنیز،ریحان یا ترخان)

پنیرهلندی رنده شده                                                          1ق.غ.خ

خردل                                                                           1ق.چ.خ

سویا سس                                                                     1ق.چ.خ

روغن مایع نمک وفلفل                                                       به مقدارکافی

طرزتهیه:

1)     فیله را به صورت قبضه بازبکنیدوباکمی نمک وفلفل وخردل وسویاسس مزه دارنمائید

2)     سبزیهاراکاملاً له نمائیدوباگردووکمی کره(1ق.م.خ)وپنیر1خمیربسازیدو

آنگاه داخل فیله راازاین موادپرکنید.سپس این استیک راابتدادرآردسفید،سپس

درتخم مرغ زده شده ودرآردسوخاری بغلطانید ودرروغن کم سرخ کنید.

ـ این غذا باسبزیجات گرم سرومیشود

ـ سس این غذا برنزوهالندیز است

سوپ ذرت شیرین:

موادلازم:                                                                 برای 6تا8نفر

کنسروذرت                                  1قوطی      250گرم

سینةمرغ                                     1عدد        200گرم

مغزکرفس ریز شده                        150گرم

هویج ریزشده                               100گرم

پیازچه                                        6عددبرای تزئین

آردذرت                                      4ق.غ.خ

استاک غلیظ مرغ                            5/1لیتر

شیر                                           1 لیوان

خامه                                          2/1فنجان

قرص سوپ                                  2  عدد

سویا سس                                    2ق.غ.خ

نمک وفلفل                                    به مقدارلازم

طرزتهیه:

1) ابتداکرفس وهویج را با100گرم کره تفت بدهید،سپس آردذرت را اضافه نمائیدو

پس از2دقیقه هم زدن روی حرارت کنسرو را به آن اضافه نمائید.

2) سینةمرغ را به صورت خلال کبریتی ریز ببرید وداخل سوپ بریزید آنگاه آب

 مرغ اضافه شـود

(اول سینةمرغ رابه 2قسمت تقسیم میکنیم بعدخلال میکنیم)وآنگاه سوپ را به مدت 20دقیقــه میپزیم درصورت غلیظ بودن شیربه آن اضافه میکنیم.

3)پس ازآماده شدن نمک وفلفل وسویاسس وپیازچه وخامه را اضافه نموده وسرو میکنیم.این سوپ بایدداغ سرو شود