موادلازم:
آردسیب زمینی 250گرم
زردةتخم مرغ 1 عدد
آب یا شیر به مقدارکافی
نمک،فلفل وآردسوخاری به مقدارکافی
طرزتهیه:
1)زردةتخم مرغ را باآردسیب زمینی مخلوط کنید،نمک وفلفل راهم اضافه کنید.
2)به مقدارنیاز شیر یاآب روی آن بریزیدتاخمیری سفت به دست بیاید.سپس این
خمیررادرآردسوخاری بغلطانیدوسرخ کنیدبرای کراکت شدن بایدابتدا آنرالوله کرد
وسپس به شکل نی برش دادودرآردزدوسرخ کرد
ـ اگرشکل این را به صورت گلابی دربیاوریم ویک تکه اسپاگتی درسرآن فروکنیم و
درکنارآن یک خلال پسته میشودویلیام.
میتوان آنرادرقیف ریخت وگل زد وسرخ کردویا به صورت ستارةدریائی درآورد.
موادلازم:
سیرله شده 1 حبه
پیاز ریز شده 1ق.چ.خ
گردوله شده 3حبه
سبزی 1ق.غ.خ
(شامل جعفری،گشنیز،ریحان یا ترخان)
پنیرهلندی رنده شده 1ق.غ.خ
خردل 1ق.چ.خ
سویا سس 1ق.چ.خ
روغن مایع نمک وفلفل به مقدارکافی
طرزتهیه:
1) فیله را به صورت قبضه بازبکنیدوباکمی نمک وفلفل وخردل وسویاسس مزه دارنمائید
2) سبزیهاراکاملاً له نمائیدوباگردووکمی کره(1ق.م.خ)وپنیر1خمیربسازیدو
آنگاه داخل فیله راازاین موادپرکنید.سپس این استیک راابتدادرآردسفید،سپس
درتخم مرغ زده شده ودرآردسوخاری بغلطانید ودرروغن کم سرخ کنید.
ـ این غذا باسبزیجات گرم سرومیشود
موادلازم: برای 6تا8نفر
سینةمرغ 1عدد 200گرم
مغزکرفس ریز شده 150گرم
هویج ریزشده 100گرم
پیازچه 6عددبرای تزئین
آردذرت 4ق.غ.خ
استاک غلیظ مرغ 5/1لیتر
شیر 1 لیوان
خامه 2/1فنجان
قرص سوپ 2 عدد
سویا سس 2ق.غ.خ
نمک وفلفل به مقدارلازم
طرزتهیه:
1) ابتداکرفس وهویج را با100گرم کره تفت بدهید،سپس آردذرت را اضافه نمائیدو
پس از2دقیقه هم زدن روی حرارت کنسرو را به آن اضافه نمائید.
2) سینةمرغ را به صورت خلال کبریتی ریز ببرید وداخل سوپ بریزید آنگاه آب
مرغ اضافه شـود
(اول سینةمرغ رابه 2قسمت تقسیم میکنیم بعدخلال میکنیم)وآنگاه سوپ را به مدت 20دقیقــه میپزیم درصورت غلیظ بودن شیربه آن اضافه میکنیم.
3)پس ازآماده شدن نمک وفلفل وسویاسس وپیازچه وخامه را اضافه نموده وسرو میکنیم.این سوپ بایدداغ سرو شود