موادلازم:
طرزتهیه:
1)ماهی راپس ازمزه دارکردن باسویاسس ،روغن مایع،آبلیموی تازه ونمک وفلفل درفربپزید.
درحرارت خشک وروی میرپوکس.(سبزیجات سخت)
2)پس ازخنک شدن پوست آنرا بکنید.
3)بعدازخنک شدن وکندن پوست آن سپس باتزئینات مخصوص وچیزموس روی آئینه تزئین کنید.
موادلازم:
اسفناج پخته 50گرم
ورق ژامبون یا کالباس 1عدد
تخم مرغ 2عدد
آردسوخاری به مقدارلازم
طرزتهیه:
2)سپس یک یک برگ ژامبون راروی آن قرارمیدهیم وروی ژامبون را اسفناج قرارمیدهیم ومیبندیم.
3)ابتدا درآردسفیدمیزنیم، سپس درتخم مرغ هم زده ودرآخر درآردسوخاریودرروغن شناورسرخ میکنیم .
این غذا را با سیب زمینی سرخ کرده وسالادکلم سرو میشود، این غذاهم به جهت پیش غذا وهم به صورت کاناپه وهم غذای اصلی سرو میشود . سس این غذا کتچاب است وبرای مهمان 3تکةآنرااسلایس می کنیم وبقیه را کامل میگذاریم.تزئین آن دربشقاب به این صورت است که
ابتدا زیر بشقاب را پورة سیب زمینی میگذاریم وسینه را روی آن قرار میدهیم واسلایس
آنرا بالای آن قرار می دهیم.
موادلازم:
سینة مرغ 250 گرم
کرفس پخته 400 گرم
سویا سس 1ف.ق.خ
پودرزنجبیل 1ق.چ.خ
روغن 50 گرم
استاک مرغ 2 لیوان
نمک وفلفل به مقدارکافی
طرزتهیه:
1) ابتدا مرغ وزبان را به صورت حبه قندی درشت خردکنیدودرسویا سس وپودرزنجبیل بغلطانید آنگاه داخل آردذرت بزنید.
2) گوشت ومرغ خوابانده را درروغنداغ سرخ کنیدوانگاه کرفسهای پخته را نیز به صورت حبــــه
قندی ببرید ومانند مرغ وزبان درسویاوزنجیبل وآرد بزنیدوسرخ کنید.
3) همةمواد را داخل یک ظرف مخصوص بریزیدوروی آن استاک مرغ بریزیدوبگذاریدحــدود3تا5
دقیقه بجوشد آنگاه مواد چاشنی رابزنید وسرو کنید.
ـ این غذا بابرنج وسبزیجات سرو میشود وتزئین آن با پیازچه است.