درموردآشپزی وتغذیه

ارائه رسپی درموردغذاهای فرنگی وایرانی وتوضیحاتی درموردنکات ریز آشپزی

درموردآشپزی وتغذیه

ارائه رسپی درموردغذاهای فرنگی وایرانی وتوضیحاتی درموردنکات ریز آشپزی

تزئین ماهی درسته:

موادلازم:

ماهی شیردرسته                                     به ازای هر50نفریک ماهی 5کیلوئی

طرزتهیه:

1)ماهی راپس ازمزه دارکردن باسویاسس ،روغن مایع،آبلیموی تازه ونمک وفلفل درفربپزید.

درحرارت خشک وروی میرپوکس.(سبزیجات سخت)

2)پس ازخنک شدن پوست آنرا بکنید.

3)بعدازخنک شدن وکندن پوست آن سپس باتزئینات مخصوص وچیزموس روی آئینه تزئین کنید.

دلمةمرغ واسفناج:

    موادلازم:

سینةدرشت وکوبیدةمرغ                        یک عدد

اسفناج پخته                                      50گرم

ورق ژامبون یا کالباس                            1عدد

تخم مرغ                                            2عدد

آردسوخاری                                         به مقدارلازم

    طرزتهیه:

1)پس از اینکه استخوان سینة مرغ راگرفتیم آنرا قبضه میکنیم وسپس انرا مزه دارمیکنیم .

2)سپس یک یک برگ ژامبون راروی آن قرارمیدهیم وروی ژامبون را اسفناج قرارمیدهیم ومیبندیم.

3)ابتدا درآردسفیدمیزنیم، سپس درتخم مرغ هم زده ودرآخر درآردسوخاریودرروغن شناورسرخ میکنیم .

این غذا را با سیب زمینی سرخ کرده وسالادکلم سرو میشود، این غذاهم به جهت پیش غذا وهم به صورت کاناپه وهم غذای اصلی سرو میشود . سس این غذا کتچاب است وبرای مهمان 3تکةآنرااسلایس می کنیم وبقیه را کامل میگذاریم.تزئین آن دربشقاب به این صورت است که

ابتدا زیر بشقاب را پورة سیب زمینی میگذاریم وسینه را روی آن قرار میدهیم واسلایس

آنرا بالای آن قرار می دهیم.

گولاش مرغ:

موادلازم:

زبان پختةگوساله                                       150 گرم

سینة مرغ                                                250 گرم

کرفس پخته                                             400 گرم

سویا سس                                               1ف.ق.خ

پودرزنجبیل                                             1ق.چ.خ

روغن                                                     50 گرم

استاک مرغ                                             2 لیوان

نمک وفلفل                                             به مقدارکافی

طرزتهیه:

1)      ابتدا مرغ وزبان را به صورت حبه قندی درشت خردکنیدودرسویا سس وپودرزنجبیل بغلطانید آنگاه داخل آردذرت بزنید.

2)      گوشت ومرغ خوابانده را درروغنداغ سرخ کنیدوانگاه کرفسهای پخته را نیز به صورت حبــــه

قندی ببرید ومانند مرغ وزبان درسویاوزنجیبل وآرد بزنیدوسرخ کنید.

3)      همةمواد را داخل یک ظرف مخصوص بریزیدوروی آن استاک مرغ بریزیدوبگذاریدحــدود3تا5

دقیقه بجوشد آنگاه مواد چاشنی رابزنید وسرو کنید.

ـ این غذا بابرنج وسبزیجات سرو میشود وتزئین آن با پیازچه است.