موادلازم:
سبزیجات له کرده باهاون 2 ق.غ.خ
(شامل:جعفری ،ترخان، هویج ، سیر، پیاز)
کره 100 گرم
تخم مرغ 2 عدد
آردسوخاری به مقدارلازم
آردسفیدذرت به مقدارلازم
روغن برای سرخ کردن
طرزتهیه :
1)سینة مرغ را به صورت قبضه بازکنید .
2)سپس موادله شده را با کره مخلوط کرده ودرهاون کاملاً لٍه میکنیم وداخل سینة مرغ میگذاریم.
3) سینة بسته شده را درآردسفید میزنیم وسپس درتخم مرغ زده شده ودرآردسوخـــــاری میزنیم ودرروغن کم سرخ میکنیم.
ـ این غذارا باپورة سیب زمینی وسبزیجات گرم سرو کنید.
ـ یک بشقاب کامل همیشه بایدیک پروتئین دوتا سبزی ویک نشاسته باشد.
موادلازم:
زعفران گل 2/1ق.چ.خ
کره 100 گرم
سیرریزشده 8 حبه
خامه 2/1ق.چ.خ
پودرجوزهندی 2/1ق.چ
نمک وفلفل به مقدارلازم
پنیرپیتزارنده شده 100گرم
2) پیازوسیر را با کره تفت دهیدآنگاه مرغ حبه قندی ریز شده یا گوشت رابه آن اضافه میکنیم
و پس ازسرخ شدن سس بشامل رابه ان اضافه نمائید،زعفران ،خامه ،نمک وفلفل را هم اضافه کنید.
آنگاه مواد راداخل خمیربریزیدومقدار100گرم پنیرپیتزاروی آن بدهیدوداخل فربپزیدوبا همان ظرف سرمیزببرید.
تذکر:چنانچه بخواهیداین غذارابه صورت پرسی سروکنیدبایداین غذارابدون خمیرونان داخل بشقاب همراه سبزیجات پخته سروکنید.
موادلازم: ( چین)
تخم مرغ 2عدد
پودرکاری 3/1ق.چ.خ (پینچ)
آردسوخاری به مقدارکافی
آبلیمو 1ق.غ.خ
نمک وفلفل به مقدارکافی
طرزتهیه:
1)ابتدا میگوراپوست بگیرید،نخ پشت آنرادربیاوریدودوباره بشوئید.
2)میگورابه صورت پروانه بازکنید.سپس بامقداری نمک وفلفل وآبلیمو وکاری مزه دارکنید.سپس این
میگوهارا ابتدا درآردسفیدبزنید،بعددرتخم مرغ ودرانتهادرون آردسوخاری بزنید ودرروغن
شناورسـرخ کنید.
ـ این غذا باسس تارتار،کتچاپ ،خردل ،هات سس ، مسترسس سرو میشود.